Tredje December

Varför kommer alla sista dagen?
Blir så irriterad....

Dagen började väldigt bra idag, jag ställde klockan på halv sju och gick upp för att sotaren skulle komma sen efter de ställde ja om klockan till nio fast sov till halv tio för det var så skönt. Vi började skolan idag vid sjugo i ett, väldigt skööönt! Fast vi hade bara två lektioner så det kändes lite onödigt, så vi slutade vid tjugo över tre. 

Efter skolan så var jag tvungen att vänta på bussen för den går inte förens tio över fyra så då åkte jag med Natha och Paulina in till stan en sväng för dom skulle äta pizza, så då kunde jag följa med och fördröja tiden lite! 
Sedan tog jag bussen hem. 

Jag skyndade mig hem för att titta i skolkatalogen när jag kom hem som äntligen har kommit ! :)

Nu ikväll ska jag plugga lite om jag orkar och sen ska jag städa för imorgon ska jag ta hem några vänner och det ska bli jätteroligt! Har dock blivit lite besviken men vi andra ska ha det roligt ändå ! :)
Vi ska käka lite tacos och spela spel och titta på idol, så det blir en liten myskväll tillsammans!
Men det kan behövas ibland eftersom att vi aldrig hittar på något annars. 

Nehe, nu ska jag gå och börja städa lite och börja plugga för ikväll är det "mammas pojkar" på tv:n som man inte får missa :)

Take Care ♥ 


Första December

Varför går klockan så långsamt när man vill att den ska gå fort?
Sitter här och väntar på att klockan ska bli nio så att man kan titta på andra avenyn! Det var så spännande sist så idag MÅSTE man se det!

Idag är det första december och jag har tagit den första chokladbiten från min chokladkalender:)
Det var riktigt gott!

Idag har jag varit i skolan och efter det gick jag, Bea och Paulina lite på stan och jag köpte mig en liten kalender för nästa år. Sen när vi inte orkade gå och titta mer så gick jag och Bea och fikade på Nilssons och det var riktigt smaskigt :)

Sedan åkte jag hem och styrde lite hemma sen åkte jag in till Peo och nu sitter jag här framför datorn!

Nu ska jag sitta här och fortsätta att vänta på att klockan ska ticka fortare vilket den inte kommer göra men man kan ju alltid hoppas !

Ni får ha det så bra !


RSS 2.0