Artonde Maj

Oj, det var väldigt länge sen man skrev här, men det beror ju på att jag har varit utomlands och jag hade tillgång till dator, men man har mycket bättre för sig när man är utomlands än att sitta vid en dator ! :D

Kan ju börja med att berätta lite om hur min resa i Turkiet har varit. Det har varit kanon hela veckan !
När vi kom fram till Turkiet var det ju bara att gå och lägga sig direkt för vi kom ju dit ganska sent på kvällen. Dagen därpå var det inte alls fint väder utan de var mulet och regnade hela dagen. Så då var vi inne i Side som de heter och tittade lite i affärer och så. Dem andra dagarna var det omkring 30 grader. Helt underbart. Mycket bad och sol har det blivit och en massa god mat och trevligt sällskap.

Det vi gjorde under veckan var som sagt att sola och bada men vi har även testat lite nya saker. Vi har ridit på en Kamel, vi åkte fallskärm efter båt, hur kuul som helst! Vi hyrde även vattenskoter och det var också skit roligt! :)

Aja, de va lite kort om vad vi har gjort :D En vecka går väldigt fort, Skönt att vara hemma men skulle inte säga nej till värmen dem hade där nere.

Bilder kommer lite senare! :D

Nu när jag kommit tillbaka till Sverige var det jättekul att träffa alla sina underbara vänner igen :D Har saknat dem så mycket :) <3

Har även tre inlämningar och ett prov att göra som jag missade förra veckan, skit kul jag vet ;P (eller inte )


Ajaa, nu ska jag fortsätta med mina inlämningar och skriva dem klart och plugga lite till provet,

Ni får ha en underbar kväll



Sjunde Maj

IMORGON LÄMNAR VI SVERIGE OCH DRAR TILL TURKIET ! :)


Får skriva nu för imorgon kommer jag inte hinna gå in här! Ni behöver inte förvänta er något inlägg här på en vecka :D  För jag ska bara sola och bada och ha det skööönt i en hel vecka ! :D

Ska bli så jäkla skönt att äntligen få åka iväg ! Har lääängtat så mycket.

Allt är packat och klart och jag har sagt hejdå till min kära familj redan och även till mina kära vänner.
Kommer sakna alla här hemma något otroligt men jag kommer snart hem igen ;)

Ni får ha det så bra här hemma i kalla Sverige :)
Medans jag ska ha det så bra i varma Turkiet :)

Puss och Kram till er alla ♥

Den tredje Maj

Idag är det bara fem dagar kvar tills jag åker utomlands! ;D
Igår var det 28 grader i skuggan så vi får väl hoppas på att det är sådant kanon väder när vi åker ! :D

Idag har jag varit i skolan som vanligt, och just nu är det så jäkla mycket i skolan så jag vet inte vad. Jag skulle åkt till Kalmar på fredag men det blir ju inte av för min del eftersom jag vill hinna med så mycket som möjligt nu innan jag ska åka. Så den här veckan har jag två prov och två inlämningar att göra. Det ena provet har jag imorgon och de är nog inte så svårt, för hoppningsvis! Sen har jag ett prov i Samhälle på tordag och det är nog ganska svårt, eftersom våran lärare säger att det kommer bli ett svårt prov så blir det nog det också.

För övrigt idag så har jag bara pluggat tills provet imorgón och packat lite som jag ska ha med till utlandet.

Nu ikväll ska jag titta lite på tv och ha det mysigt med min underbara familj! ♥ Saknar mitt lilla hjärta dock, men jag kommer ju få vara med honom varje dag i en hel vecka i Turkiet :D och det ska bli helt underbart !  <3

Imorgon blir det som vanligt skolan sen efter skolan ska jag åka ut till skokällan tänkte jag och försöka hitta mig ett par skor som jag kan ha med mig. Efter det blir det hem att plugga till nästa prov och packa lite till.

Plugga och packa är vad min vecka kommer bestå av! :/ Tråkigt !


Nu ska ja mysa med familjen min,

Ha en underbar kväll med er :) 

Sov så gott sen !

Första Maj

Man får tacka sina underbara vänner för en trevlig kväll igår !
Borde bli lite oftare bara :)

Igår var jag först i skolan och det blev en ganska kort dag. Vi började vid tio över nio med matte i en timma och en kvart tror jag det var, sedan hade vi en svenska lektion där vi skulle diskutera en teater som vi tittade på i Kalmar i onsdags, teatern hette "vårda mig ömt". Sen hade vi lunch och sedan diskuterade vi teatern ett tag till och sen fick vi sluta klockan ett för att det var valborgsmässoafton :)  Häärligt.

Efter det åkte jag hem en snabbis för att hämta lite saker som jag glömde. Sedan blev det att åka tillbaka till stan och då åkte jag till syrran och drack lite kaffe och åt godis. Efter det åkte jag hem till Peo och då började jag göra mig iordning sen åkte jag till Sara där vi skulle vara och festa. Sen vid halv sju började folket att ramla in och då satte vi igång festen :D  Alla var väldigt trött på kvällen eftersom de var fredag och man hade gått i skolan och allt, men men , de var trevligt ialla fall, det är huvudsaken :)

När klockan närmade sig tolv gick en del av oss in till stan och då gick vi till Apollo där det var en massa folk! :D
Men roligt var det allt ! :)

Jag ringde Peo vid kvart i två så då kom han och hämtade mig och Elin så skjutsade vi hem henne och sen gick jag och la mig när ja kom hem. Var så trött :)

Idag gick jag upp vid elva tiden och då åt jag frukost med en gång och jag mådde prima. Inte alls bakis idag, skönt! :D Jag vet att det är lördag, men jag har pluggat lite ändå för jag ska ju som sagt utomlands om en vecka och ska försöka hinna med allt som jag missar nu innan så jag slipper ta igen det när jag kommer hem :D Har ju tyvärr två prov denna vecka som kommer, Ångest till tusen! :/ Hatar verkligen att ha prov...

Ikväll blir det att åka till mor och far och äta lite gott och bara ha det mysigt tillsammans med dem! :)
och med min älskling förstås ;)

Imorgon blir det också att plugga lite och sen blir det nog att åka hem och börja tvätta kläderna som man ska ha med sig till Turkiet :) Läängtar så otroligt tills vi ska åka ! :D Fast nu är det ju inte så långt kvar :D
Sen vet jag inte redigt mer vad jag ska göra imorgon, det återstår att se :D


Kan säga det redan nu att jag kommer inte ha så mycket tid till att sitta vid datorn denna vecka så jag kommer förmodligen inte hinna skriva något inlägg här, men så fort jag har lite tid ska jag försöka :D (tänkte bara förvana er) ;) haha.


Ni får ha en underbar lördagkväll! :D

Take Care ♥

RSS 2.0