Tjugosjunde Juni!

Snart är den här månaden slut, herregud vad tiden går fort! :D

Jag har haft en superduper rolig midsommar. Den kommer jag alltid komma ihåg. Den bästa midsommaren någonsin:) I Torsdags jobbade jag kväll till nio sedan drog jag hem för att hämta mina saker, åkte till stan för att möta upp Ida och Elin. Där fick vi skjuts enda fram till Köpingsvik till mina föräldrars husvagn! :) Första kvällen blev det lugnt men vi kom inte i säng förens vid fyra iaf! :) På midsommarafton blev de partaj hela dagen, började redan vid frukosten! :D hah, en mycket trevlig och roligt och jäkligt bra midsommarafton som slutade bra! :)

När vi vaknade på midsommardagen va vi inte alls peppa på att dricka men va fan, vi körde på endå :D Ingenting som man ångrar idag för de va riktigt roligt på midsommardagen! :D Både Elin, Ida och jag har lärt oss någonting under denna midsommar och det är "In genom näsan, och ut genom munnen" :D haha.

Kan bara summera den här midsommaren till den bästa hittills! :D Lätt att jag ska göra om de nästa år.
De bästa av allt var sällskapet, utan er hade de aldrig blivit så roligt och tokigt! :) ♥


På söndagen åkte vi hem och laddade inför en jobbvecka. Det var riktigt segt att gå upp idag på morgonen. Jobbade mellan sju och fyra. Efter jobbet åkte jag hem och bytte om och sedan vidare in till staden där jag träffade Ida för att gå och shoppa lite! :)  När jag kom hem från staden så var jag ute och sprang, riktigt duktig är jag! :D haha , de nya livet!


DAGENS HÄNDELSE:
MÅSTE berätta en sak som jag och Ida såg idag, haha! När jag va ute och körde bil i stan vid Carlbergs typ så svänger de ut en bil med husvagn, och vet ni vad han gör? När han korsar vägen tappar han husvagnen ! haha. så vi måste stanna eftersom den står mitt i vägen och han får vända och åka tillbaka, inte nog med de, så va de en ung kille, stackarn alltså! haha han måste tyckt att de variit riktigt pinsamt :)


Jag tänkte skriva upp mitt schema här på bloggen för den här veckan ifall ni vill veta! :D

Måndag: 07.00-16.00
Tisdag: 07.00-14.30
Onsdag: LEDIG =  Kalmar
Torsdag: 16.00-21.00
Fredag: 07.00-14.00
Lördag: 07.00-16.00
Söndag: 07.00-11.00  
             16.00-21.00

Så ja, jag kommer mest vara på jobbet hela veckan! :D

Ha de så bra allesammans!

Jobbb...

Goddagen!

Har precis gjort mig iordning och plockat iordning lite här hemma.
Snart blir det att käka lite mat för att sedan bege sig mot jobbet!

Ska bli roligt att komma till jobbet och försöka komma in i arbetet igen,
de var ju ett bra tag sen jag var där sist så hoppas att de går bra!

Färgade håret igår, trodde jag, men de var visst en intensivtoning som går ut om sex veckor.

Igår var jag med P ett tag, alltid lika trevligt! Köpte mig ett par skor, jättefina! :) Så dem kanske åker med ner i väskan till Öland, vi får se! :P

Kvällen kommer som sagt att spenderas på jobbet och sen blir de väl hem och packa lite och sen sova! :)

Ha en bra dag!

Heeeej!

Tiiisdag!

Idag är det en helt vanlig Tisdag. Började morgonen med att gå upp klockan halv tolv, åt frukost när pappa var hemma och käkade mat, hoppade sen in i duschen och nu tänkte jag även börja packa lite  smått inför Öland och dess bravader! :) 

Jobbar ju kväll både imorgon och på torsdag så hinner inte packa någon annan dag än idag och på torsdag förmiddag! :)

Vad jag ska göra idag är då att fortsätta packa, åka till Elin för att hon ska sy upp en klänning som jag köpte i kalmar när jag var där.  Snäll som hon är så hjälper hon mig med det :)

Glömde skriva det men jag, Elin och Paulina var i Kalmar i Torsdags och shoppade lite. Alla fick med sig en del kassar hem. De jag fick med mig hem var en shorta, en klänning, 2 linnen, 2 st mascara, 2 ögonskuggor och 3 t-shirtar. Det blev lite av varje =)  Klänningen som jag köpte tänkte jag ha på mig någon gång under midsommarhelgen :)

Morgondagen består av sovmorgon, äta, jobb 14,00-21,00. Sen blir det att åka hem o äta och sova sen var den dagen slut! :)

Torsdagen ser ungefär likadan ut som Onsdagen! :)


Hoppas ni alla får en underbart bra dag!

Byebye


Den 20 Juni

Mycket som hänt i ens liv den senaste tiden. Man har varit på bal och tagit studenten bl.a. Studenten är de störta utav allt och just nu sitter jag och tittar på bilder sen balen och studenten och tänker tillbaka. Sitter och tänker
" Tänk att jag aldrig mer behöver gå i skolan". Det är lite tråkigt. Man märker redan nu att vissa vänner redan försvunnit. Man märker vilka som man vill ha kvar, vilka som bryr sig om en och ja, de är verkligen nu som allt kommer fram. Tråkigt att de blir så här för vissa av dessa vänner tyckte jag verkligen om.

Att en dag kan förändra så himla mycket. Det är en stor trygghet att gå i skolan. Dagarna bara rullar på men nu, nu står man här! Det är dax att börja komma in i vuxenlivet. Man fattar nog inte att man gått ut skolan förens efter sommaren. Nu är det naturligt att ha ett sommarjobb och jobba men sen när alla andra börjar skolan då kanske man själv ska fortsätta att jobba eller så kanske man sökt till en skola för att utbilda sig till något!

Många tankar snurrar runt i huvudet! Men Studenten och balen är något som jag aldrig kommer att glömma! Vill tacka min familj otoligt mycket som ställt upp så mycket på mig och gjort de så jäkla bra! De kunde inte blivit bättre.  ♥

De är tio dagar sen jag slutade skolan och sen dess har jag varit ute och festat och sovit och bara tagit de lugnt. Har tagit vara på min ledighet som varade i en vecka innan hela sommaren kommer som är full av jobb :)

Min sommar kommer jag att spendera i Figeholm, i deras hemtjänst för det är där jag har mitt sommarjobb! :) Va där förra sommaren och jag trivdes bra där så därför ville jag va där denna sommar också! :) Skulle börjat att jobba igår egentligen men Elin Nilsson har smittat ner mig så jag har blivit sjuk :P Så de gick tyvärr inte och inte idag heller, imorgon är ja ledig enligt schemat så ska vila så mycket jag bara kan då och sen försöka jobba resten av veckan! :)

På Torsdag bär det av till Öland där jag kommer att spendera min midsommar! :) Det ska blii så himla roligt! :) Lääängtar redan!


Vill bara slänga en liten kommentar till min lilla kära Olga som ville att jag skulle skriva lite blogg! :) Här får du ett inlägg. Du är en kär vän som jag gillar otroligt mycket och hoppas att du och jag aldrig kommer släppa vår kontakt med varandra! ♥  Puss på dej Olgaa! :D


Ha de så himla bra flickor och pojkar! :)


RSS 2.0