Tjugonionde April!

Om nio dagar åker vi till Turkiet! :D
Det ska bli så himla skönt och roligt!

Det har hänt en del saker sen sist jag skrev. Jag har bland annat fått KÖRKORT ! :D
Whihi .
Det är så himla skönt att äntligen ha det. Klarade både uppskrivningen och uppkörningen på första försöket ! :D
Men man har väntat på att den dagen skulle komma då man kunde säga att man hade fått körkort och nu har jag det äntligen !

Som vanligt har jag gått i skolan och haft en massa prov. Idag hade jag två prov i Naturkunskap och i Människan socialt och kulturellt. Båda proven gick bra måste jag väl ändå säga! :D Blir nog godkänd på båda i alla fall !

Imorgon är det valborgsmässoafton! :)

Dagen kommer börja med att vi börjar skolan vid tio över nio och slutar vid ett! Sedan ska jag åka till syrran och lämna bilen som hon ska ha över helgen, sedan blir det hem och göra sig iordning inför kvällen då vi ska Partaja lite hemma hos Sara! :D Sedan ska Emelie CKZ , Paulina, Elin och jag förmodligen in till Apollo och checka läget ! :D Sedan blir det kanske efterfest hos Sara sen igen. Vi får se hur mycket man pallar med :) Thihi...
 
Har även varit med Natha idag, vi har solat och ätit chips och även glidit omkring med bilen :)
Har även bjudit henne på lite mat hemma hos Peo :D

Så nu ska jag kila och skjutsa hem henne till hennes pöjk ! :D

Ni får ha det jättebra

Byebye

Sextonde April

ÄNTLIGEN FREDAG ! :D

Denna vecka har jag haft fullt upp måste jag säga så det är därför jag inte hunnit skriva här! :/
Har haft körlektioner hit och dit och sen prov i skolan på det! Fy.

Hade ett prov igår på brand men det var inte så jättesvårt så la inte ner så mycket energi på att plugga till det!
Det är värre med Svenska provet som vi hade tills idag! Fy va stort det var och det var svårt också. Men jag tror att jag kommer bli godkänd i alla fall! Så bra kändes det i alla fall :)

Fick även reda på mitt matteprov i Matte B som vi hade innan påsklovet och det gick ju väldigt bra måste jag säga :D

Ikväll vet jag inte redigt vad jag ska göra. Är hemma hos Peo nu, men vi ska väl äta något gott, antingen kommer vi väl laga någon mat eller så kanske vi köper något, det får vi se ! :D Men är lite sugen på Taco faktiskt :)

Ska bara ta det lugnt ikväll i alla fall, efter allt detta pluggande som varit denna vecka men skönt att det är över nu ! Ska sova länge imorgon också och det ska bli så sköönt !

Nehee nu har jag nog inget mer att skriva ! :D
 
Ni får ha en trevlig och mysig fredagskväll
för det tänkte jag ha ! :)


Åttonde April

God morgon, Godmorgon!

Idag sov jag till halv elva, uh så sköönt det var ! 
Har precis gjort mig iordning och ätit frukost och även hunnit att sitta lite här! 

Nu ska jag bege mig till Körskolan och sitta där i några timmar! Det är väldigt tråkigt att gå dit och göra samma frågor om och om igen som man redan kan. Men de lönar sig väl till slut antar jag! :)

Efter jag suttit på körskolan blir det att åka hem till min lilla älskling och vänta tills han kommer hem, sen ska han och jag göra lite mat och idag blir det lax och potatis! Mums =)

När vi ätit har jag inte en aning om vad vi ska göra utan de får vi se. Något hittar vi alltid på. 

Ska eventuellt sola med Sara idag också! skulle inte sitta fel ;)

Nehee nu måste ja skynda mig till körskolan! 

Ni får ha en underbar dag i solskenet :)

 

Sjunde April

Jahaa nu är snart den här veckan slut! Skulle gärna vilja ha mycket längre lov än en vecka!

Igår gick jag upp ganska tidigt för att jag skulle åka till Sara (Vi skulle nämligen fika hemma hos henne). 
Vi var hemma hos Sara i någon/några timmar, vet inte hur länge exakt. Efter det skulle jag gå och sätta mig på körskolan och Natha hade inget att göra så hon följde med mig dit. Vi satt där ungefär en timme sen ville Natha att vi skulle klippa oss för på vägen till Körskolan gick vi förbi en frissörsalong som ska öppna så dem hade ju en kampanj, Klippning 100 kr. Och visst , jag behövde ju klippa topparna och 100 kr är ju inte så farligt, men just nu ångrar jag att jag klippte mig! 
 Varför jag ångrar att jag klippte mig är för att det blev inte så fint. Natha ångrade sitt också så han var nog inte så bra! :S
 
Efter jag varit på stan med Natha gick jag hem och gjorde mat till älsklingen min och till mig själv, när vi hade ätit upp tog jag mig en låång promenad tillsammans med Elin. Mycket trevligt och mycket prat blev det också! :)

Idag gick jag också upp tidigt för jag hade körlektion vid kvart i åtta och det är ju inte så roligt att gå upp så tidigt nu när man har lov, men alla körlektioner är viktiga ;)

Efter körlektionen, som gick jättebra idag, gick jag och satte mig på körskolan och pluggade teori. Efter några timmar kom Elin dit också så då hade jag lite sällskap där! 

Elin och jag gick också och solade och blev lite bruna :) och sen gick vi hem till var och en för att käka lite mat sen skulle Elin och Appel komma till oss lite senare för Elin skulle färga håret på min lilla älskling! Det blev väldigt fint måste jag säga ! :)

Imorgon ska jag sova tills jag vaknar och det ska bli så sköönt! När jag vaknat ska jag göra mig iordning för att sedan gå till körskolan igen och plugga körkortsteori! :P
Mycket plugg nu! Men det kan behövas :P

Nehee nu ska jag gå och soova i min underbara säng! 

Ni får sova så gott ! 

God natt ♥
 


Tredje April

Förlåt att jag inte uppdaterat här på länge, men har inte så mycket att skriva! Ska försöka bättra mig men det brukar ju inte bli så, tyvärr ! :S

Jag kan ju börja med att berätta om veckan. I måndags så gick jag som vanligt i skolan och efter skolan hade jag utvecklingssamtal och det gick bra där ! Min pappa var med och det var det första utvecklingssamtalet han varit med på men han tyckte det var kul!

Efter utvecklingssamtalet åkte vi till Telia för jag skulle byta abonnemang och även telefon. Jag bytte abonnemang och jag visste redan innan vilket jag ville ha, men ja visste däremot inte vilken telefon jag ville ha men det blev en iphone. Jag har aldrig i hela mitt liv funderat på ett iphone, de har liksom aldrig intresserat mig. Jag hade tittat på en del telefoner bland annat på sony ericsson och på samsung men inget som föll mig i smaken när jag var inne på Telia, men till sist blev det ett iphone och jag är nöjd och trivs med den än så länge :)

På tisdagen var det en vanlig dag i skolan och jag gjorde även ett matteprov i geomertri och det var inte det lättaste måste jag säga. Kan varken säga om det gick bra eller dåligt, men hoppas på att det gick bra i alla fall! :)

Efter skolan hade jag körlektion och jag har inte kört på länge men det gick bra :) Jag fick öva på fickparkering, ganska svårt men det gick bra ändå, körde inte på någon bil i alla fall :)

Onsdagen var också en helt vanlig dag i skolan och inget speciellt hände på kvällen! Tittade på Andra Avenyn, det bästa tv programmet enligt mig men det här programmet var inget vidare! Tycker att det är tråkigt att det är sista säsongen så jag hoppas verkligen att dem kommer ut på dvd sen. Har nämligen inte sett från början!

Torsdagen bestod av förflyttningskunskap på Solbacka fram till lunchen sen gick vi tillbaka till skolan och sen vid klockan ett skulle vi vara ute på brandstationen där vi skulle få lite utblldning om bränder givetvis :) Det var ganska intressant och roligt där!

Efter att vi varit på brandstationen fick vi sluta och då var jag tvungen att säga hejdå till min vän Ida som åker utomlands idag (lördag) Hoppas hon får det jättebra och verkligen njuter av tiden i Gran Canaria ! :)
När jag sagt hejdå till Ida gick jag och Sara tillbaka till skolan och åt en natchotallrik i bowlinghallen. När vi hade ätit upp kom min mor och far och hämtade mig och då åkte vi till blå kusten för vi skulle ta vaccin. När vi hade varit där åkte vi och skulle köpa lite blommor och när vi skulle starta bilen sen så gick inte det så vi fick ringa min älskade pojkvän så fick han komma och hjälpa oss ! :D Lite pinsamt inne i stan men vad gör man. Sedan åkte vi till skokällan där jag köpte mig ett par skor :) Det var ju nämligen rea ! :)

Fredagen bestod av att gå upp tidigt för jag och Peo och hans bror skulle till Elmia ! Finns hur mycket snygga bilar som helst där, man blir så himla avundssjuk! Man skulle ju inte tacka nej till att äga dem bilarna! Vi var på Elmia ganska länge och jag fick så himla ont i benen så jag trodde att jag skulle dö. Mange fick också skit ont men inte Peo, men till sist fick vi med honom till bilen så då åkte vi mot Skåne! :)

När vi kom till Skåne så åt vi lite och umgicks. På kvällen tittade vi på Talang och på Solsidan! :) Solsidan är skit kul att titta på :) Dem som inte sett det har verkligen missat något måste jag säga :P
Efter det gjorde jag mig iordning för sängen medans Peo och Mange satt uppe och spelade hockey !

Idag (lördag) gick jag upp ganska tidigt också för jag och Lena skulle åka in till stan för Peo och Mange skulle hålla på med sina bilar så då ville Lena följa med mig in till Stan ! Jag hittade mig även lite saker, vilket jag alltid gör :) När vi kom hem från stan så åt vi lite grillad korv och lekte lite med hundarna. Nu sitter jag här framför datorn för det är lite kallt att vara ute hela tiden.

Ikväll vet jag inte redigt vad vi ska göra. Vi ska nog titta lite på tv och bara umgås och äta en massa godis som Lena och jag köpte idag! MUMS :D

Imorgon (söndag) har jag inte en aning om vad vi ska göra! men någon hittar man väl alltid på :)

Vet inte redigt vilken dag vi ska åka hem. Antingen imorgon eller på Måndag, men som de ser ut nu så åker vi hem på måndag! :D

Måste bara säga att min älskade kisse (Nemo) är här och det är så roligt att träffa han! :D

Oj, ni ser, de har visst hänt lite saker denna vecka ändå! :D Thihi  =)

Ni får ha det jättebra! :)

GLAD PÅSK föresten! ♥

RSS 2.0