Tjugofjärde Februari

BARA EN DAG KVAR! :D

Imorgon fyller man 18, så himla gutt! :)

God morgon kanske man ska börja säga!
Vaknade för en stund sedan av att det började vibrera i mobilen för det var en massa som skickade sms! Visst det gör ingenting eftersom jag ändå skulle gå upp ganska tidigt för ska ju snart iväg till den "älskade" Körskolan och plugga teori! Men om man ska ha ett körkort så är det ju bara att man pluggar och står i! :)

Ska som sagt sitta på körskolan idag , men inte hela dagen , man blir ganska trött på det! Sedan blir det väl en sväng på stan, ska se om jag kan hitta Natha på Domus så att hon kan hjälpa mig att ta fram en ny foundation som är bättre än den jag har! :) Efter det blir det nog att åka hem en sväng. Jag hoppas att min lilla älskling kommer och sover hos mig i natt också! Inte helt omöjligt.

Kvällen kommer spenderas tillsammans med familjen och eventuellt med älsklingen också! Inte så roligt att komma hem eftersom min mamma är sjuk igen! Vill ju inte bli smittad så att jag inte kan gå ut på lördag! Men inget hindrar mig från det! Även om jag är jättesjuk så blir det Party ändå :)
(är ju inte sjuk än så behöver ju inte  bli det)

Nehee, nu ska jag väl gå och göra mig iordning och sedan gå till körskolan!
Ni får ha en bra dag

Take Care ♥ 

Tjugotredje februari

Nu får det vara nog med snö tycker jag!
Det snöar hela tiden. Varje morgon när man vaknar och tittar ut så snöar det. Visst det är mysigt med snö så länge man är inne men när man är ut är det blött och kallt och usch! :S
Det räcker med vinter för i år! Har fått nog nu !

Det är så himla skönt med Sportlov så det finns inte! Tänk om det kunde vara så här hela tiden. Bara ta dagarna som dem kommer och inga läxor eller prov! Guud så sköönt det hade varit!

Hittills på lovet har jag inte gjort så mycket mer än suttit på körskolan och pluggat en massa teori! Men det behövs verkligen!

Igår var det måndag och första dagen på lovet och då var jag först på körskolan till tolv typ. Sen mötte jag upp Sara och Ida och gick med dem en sväng på stan sen skulle vi möta upp de andra flickorna och ta en fika! Mycket trevligt! Efter fikan mötte jag upp min syster och gick på stan med henne en sväng sen gick vi och solade! Mycket sköönt! Efter det så åkte vi hem och tittade på film och hade de allmänt mysigt bara!

Idag har jag också varit på körskolan och pluggar teori men jag har också kört och det gick väldigt bra trots denna snö! Körde inte fast någonstans i alla fall! :) Efter det gick Malin och jag en sväng på stan och efter det så åkte jag hem till älsklingen min och nu sitter jag här framför datorn. Jag vet inte redigt vad min pojk och jag ska hitta på ikväll, de får vi se! Titta och mysa framför tv:n antar jag! :)

Nu är det bara 2 dagar kvar tills man är 18!:D Jipppiiii ! :)

Ni får ha det kanon bra och sköt om er där ute i snön! :)




Längtar till helgen för då det blir Partyyy! (tummen upp på det)


Sjätte Februari

Nu är det bara nitton dagar kvar tills man blir 18 :) Thihi .. Läängtar verkligen !
Jag längtar också till den 27:e då det blir 80-talsfest! Ser man fram emot och hoppas det blir en lyckad fest:)


Vad skönt det är med helg. Skulle vilja ha helg hela tiden. Det är så skönt att umgås med familjen och med min älskling. Fast visst i skolan är det ju skönt att träffa vännerna med! Blir ju inte att man umgås med vännerna så mycket på fritiden, tråkigt men så är det!

Idag ska jag nog inte göra så mycket mer än att försöka plugga lite körkortsteori och sen ska jag plugga lite till samhällsprovet som vi har tills på onsdag för nästan hela nästa vecka ska jag sitta på körskolan och plugga teori! :S
Ganska segt men det behövs.

Ikväll blir det nog att titta på melodifestivalen och sen bara ta det lugnt! Kanske hitta på något med någon, men vi får se :)



Ni får ha en bra lördag :)

Hejdå!



Första Februari

Idag är det första februari vilket betyder att det bara är 24 dagar kvar till min födelsedag! :) Jippiii !
Idag i skolan så pratade vi om vi skulle hitta på något roligt tills jag fyller år och det tyckte jag lät som en toppenidé ! Så vi ska bestämma lite vad vi kan hitta på! Vi kom i alla fall fram till att vi skulle festa eftersom jag fyller 18 och eventuellt ha något roligt tema! Men som sagt vi får se. Vi pratade ju bara lite löst om det!

Har även haft en körlektion idag som gick väldigt bra måste jag säga ! :)
Hoppas att man får körkortet snaaart ! (Ska försöka iallafall) :D

Kvällen kommer bestå av att umgås med min älskling som åker imorgon. Han ska nämligen ligga ute i tre dagar denna vecka så bäst att umgås med han nu innan han åker. Vi ska äta lite god mat och titta på tv och bara mysa!

Imorgon har vi sovmorgon, vilket vi tycker om! :) Ganska länge också..

Nehee nu är det bäst att kila !
Take Care ♥



Är det så här du vill ha det?

RSS 2.0