En mycket bra dag...

....är vad jag sammanfattar min dag! Morgonen började med att stiga upp tidigt för att åka till jobbet och jobba, och där gick de kanoners. Slutade jobbet klockan tre då jag åkte hem och städade hos mina små fiskar. Efter de plockade jag iordning på mitt rum som såg ut som kriget.

Efter städningen åkte jag och familjen ut för att plocka lite kantareller, och visst, vi hittade allt några kantareller =)  Är inte jätteförtjust i det men, de går att äta! =) (gjorde de mest för sällskapets skull).. .Thihih =)

Nu har jag precis ätit upp min fruktsallad och gjort iordning en för morgondagen!

Morgondagen består av jobb mellan 07.00-13.00. Sen blir de vidare hem för att ta de lugnt, senare på kvällen bär de nog ner mot hamnen för att titta på FAKE! :D


Nu ska jag kila, ha de så bra ! =)

Puss

Ölaand!

Helgen har varit den skönaste på länge. De var välbehövligt och jag har verkligen tagit vara på min ledighet och gjort de ja velat. I fredags skulle jag jobbar egentligen men jag fick till slut ledigt efter mycket om och men.
Så i fredags åkte jag och min syster och hennes kille till Kalmar först för att shoppa lite och kan säga så mycket som att de enda ja köpte var en tröja och en foundation. Fanns knappt ingenting!

Efter en lång dag i Kalmar fortsatte vi vår tripp till Öland där mor och far var.
På kvällen satt vi ute och drack lite gott och åt god mat.
På lördagen var det faktiskt fint väder så vi satt ute och solade och hade de allmänt skönt, sen efter det gick vi bort i några tält längre bort där jag köpte två kepsar och ett par svarta foppatofflor... =)
Efter den lilla shoppingturen åkte min mor och far in till Borgholm för att umgås med några av deras vänner och Emma, Johan och jag satt kvar o spelade lite kort och pratade, senare gick vi upp till en resturang i Köpingsvik och åt plankstek. Är dock inte nöjd med den för den var inte god denna gång. Fick en köttbit som var röd och jag tycker inte om sådant kött. När jag skulle skära köttet så kom de blod ur det. Usch!

Kvällen fortsatte sedan i husvagnen där vi drack lite rosévin och vitt vin. Mycket gott! :)

På söndagen gick vi upp tidigt och packade iordning våra saker för att sedan bege oss hemåt.
Och vi kan ju inte bara åka förbi Kalmar utan att gå in i någon affär, så vi åkte till Stadium och där hittade jag en längre munktröja som var superskön och sen köpte jag ett par jeans på MQ och en till tröja på Ginatricot! :)

När ja kom hem så vilade jag lite och sen åkte jag in till stan för att gå ut och gå med min kära vän Elin. Kommer sakna henne otroligt mycket när hon flyttar! :/ Efter promenaden med Elin åkte jag och umgicks med Nathalie. Vi åkte och tog oss en glass på donken och hade de trevligt! :)

Vaknade nyss för någon timme sen och då gick ja upp och gjorde mig iordning med en gång och sen duktig som jag är plockade jag ur diskmaskinen och  gjorde mig en matlåda.

När de är fint väder så tänker man åh va skönt, kanske sola?
Nej, glöm de... JOBB!!

Börjar jobba om en timme, jobbar mellan 12-21. De är en riktigt sur tid men de får väl gå helt enkelt =)

Blev visst ett ganska långt inlägg men nu vet ni vad jag har gjort denna helg iaf! =)

Den här veckan bjuder mest på jobb och förhoppningsvis lite sol så jag kan bli lite brun..

Här kommer mitt schema för denna vecka

Måndag: 12.00-21.00
Tisdag: 07.00-15.00
Onsdag: 07.00-13.00
Torsdag: Ledig
Fredag: 13.00-21.00
Lördag: 07.00-16.00
Söndag: Ledig



Ni får ha en fin och underbar dag i det soliga vädret!

Tjoooo!


Artonde Juli

Godkväll! =)


Helgen har också bestått av arbete och ätande på jobbet med roliga arbetskamrater, tyvärr så gick dem på semester igår så nu kommer de andra gänget! =)

Igår spenderade jag lite tid med Nathalie, vi solade och hade en trevlig pratstund bara! :)

Idag har jag jobbat och det har gått riktigt bra. Jobbade mellan 7-14, så helt okej pass! =)
Efter jobbet åkte jag och hämtade Elin för att spendera lite tid tillsammans med henne och sen gick jag och vilade. Har inte blivit jättemycket sömn den senaste tiden =) Nu ikväll har jag faktiskt bara tagit de lugnt, tittat film och lite så bara! =)

Morgondagen kommer bestå av sovmorgon och jobb =)  Jobbar mellan 13-21, så hinner inte göra så mycket mer!

Det är väldigt mycket funderingar kring skola eller jobb. Har mailat antagningen så vi får väl se vad dem säger om de jag skrev. =) Sen får de avgöra mitt beslut! :)

I helgen är jag äntligen ledig och då kommer jag troligtvis åka till Öland med hela familjen och bara ha de mysigt och skönt =)


Nu ska jag gå och lägga mig,

Godnatt ! :)


Leeedig!

De är så otroligt skönt att vara ledig, sovmorgon, göra vad man vill !  :D Så härligt!
Dock är de inte de bästa vädret, hade hoppats på en solig dag men de är mest moln ! :(

De jag ska göra idag är att åka in till stan och gå på stan med min syster ett tag, sen ska jag möta upp Jonsson för att käka något gott ! =) Efter de blir de färgning av håret så hoppas på att de bli bra och att ja blir nöjd med det, efter det ska jag ev träffa Albina och kvällen får vi se vad den erbjuder! :)

De känns skönt att en del av mina vänner hör av sig och vill hitta på saker och ting med mig! :) Riktigt trevligt =)
En del har man knappt någon kontakt med längre som man umgicks med i skolan och de är lite tråkigt! Men hade inte förväntat mig något annat !

Efter den här lediga dagen väntar sex arbetsdagar irad, Usch! men de är bara att jobba på, roligt när lönen kommer sen! =)

Imorgon eller på fredag får vi reda på om vi kommit in på någon skola eller inte.. Vet inte redigt hur jag ska göra, ibland vill jag börja plugga nu med en gång och ibland vill jag jobba och söka till våren istället. Men vi får se =)

Ha de så bra !

Heeej!


Söndag!

Godkväll! :)

Helgen har varit superduperbra! Den har spenderats med fina vänner och vi har haft riktigt trevligt ihop tycker jag i alla fall! :) Det har ju som sagt varit latitude och de är synd att de bara är en gång om året för de är så roligt med så mycket folk, dock var de kanske lite för mycket folk men man ska inte klaga! :) 

Anledningen till att jag inte skriver här så ofta är att jag jobbar väldigt mycket och sitter knappt på datorn längre.
Har annat för mig helt enkelt =)

De är tråkigt att man jobbar så mycket som man gör för man hinner knappt träffa några vänner. Men jag tänkte i alla fall skriva upp mitt schema dem två kommande veckorna så om någon har lust att hitta på något så är de bara att säga till :)  Jag hittar gärna på något! :)  

Här kommer schemat för v.28 

Måndag: 16.00-21.00
Tisdag: 07.00-14.30
Onsdag: ledig
Torsdag: 15.30-21.00
Fredag: 13.00-21.00
Lördag:  07.00-11.00   16.00-21.00
Söndag: 07.00-16.00

v. 29

Måndag: 07.00-14.00
Tisdag: 13.00-21.00
Onsdag: ledig
Torsdag: 07.00-16.00
Fredag: 07.00-16.00
Lördag: ledig
Söndag: ledig


Så där! som ni ser så jobbar jag väldigt mycket och de blir mest jobb och att sova för min del för att man ska palla med :)

Idag vaknade jag och Ida vid halv ett tiden och då gjorde vi oss iordning för att åka och käka Donken efter helgens festande. Det satt riktigt fint vill ja lova! :)  Efter det så åkte jag hem för jag började jobba klockan 16.00-21.00 ! :)  Det gick riktigt bra på jobbet iaf och de va ju skönt det! :)

Imorgon tänkte jag spendera min dag i sängen och solen om de är fint väder och senare på kvällen blir de jobb :)


Hoppas ni har de bra och att ni haft en bra helg :)


RSS 2.0