Länge sen sist!

Nu var det ett bra tag sen jag skrev men har inte haft tid. Har knappt suttit på datorn den senaste månaden känns det som. Vi har haft så sjukt mycket med vårt projektarbete så det går inte att beskriva! Är glad att det är över snart men längtar ändå till den stora dagen för att se vad vi åstadkommit! :)

Det som hänt sedan sist jag skrev är då som sagt att jag endast har hållt på att jobbat med projektarbetet, sovit, ätit och varit i skolan. Har knappt hunnit att träffa min familj. Dem har sovit när ja kommit hem och jag sover när dem åker till jobbet!  Idag kom jag hem tidigare och pappa hade lagat god mat åt mig för han sa att han hade saknat mig mycket och inte sett mig på länge! Gulligt! ♥


Häromdagen fick jag ett riktigt tråkigt telefonsamtal från Peo. Inget som man vill höra direkt. Peo och jag hade en katt tillsammans som jag levde tillsammans med i ca 2 år sedan flyttade han ner till Skåne till Peos mamma. Peo ringde och berättade att min lilla älskade katt har blivit påkörd :/ min lilla kisse klarade sig dock inte! Blev jätteledsen när Peo berättade om vad som hade hänt med min katt! Saknade honom när han bodde i Skåne men jag visste att jag kunde åka ner dit och träffa honom när jag ville men nu, nu finns han inte ens kvar. Saknaden efter min Nemo kommer bli ännu större och dessutom veta att ja aldrig mer kommer få träffa honom!
Älskar dej Nemo ♥


Du kommer alltid finnas i mina tankar Nemo !


sextonde maj

Goddagens!

Helgen har bestått av fest och annat skoj! En helg som varit kanon :) I fredags så var det ölbrännboll, var dock inte med och spelade brännboll men jag var där och umgicks med alla människor! :)

I lördags var det fest hemma hos Tommy och det var kul där och sen gick vi vidare till lascala där de va ännu roligare! Träffade roligt folk och hade allmänt skoj bara! Tiden bara sprang iväg :)

Igår mådde jag bra, var lite seg som man alltid brukar vara efter utgångar men för övrigt mådde jag riktigt bra! :)

Idag vaknade jag i skaplig tid, gick upp och gjorde mig iordning och åkte sedan in till stan till systeryster :)

Åkte till praktiken men behövde endast vara där 2.5 timme sen fick jag åka hem och göra min apu-uppgift som ska lämnas in :) men innan ja åkte hem så åkte jag och Paula och solade en sväng, riktigt skönt !

Nu sitter jag här hemma framför dumburken och ska göra min apu-uppgift! :)

Tänkte ut och springa idag men de blir inget med det med tanke på att vädret är som det är. Inte så roligt att vara ute och springa i regnet precis! :) haha

Ha en fortsatt bra kväll :)

Pauladag!

Idag vaknade jag vid halv elva tiden ungefär och då hade jag fått ett litet sms av paula! :) Ringde henne och frågade om hon hade något för sig vilket hon inte hade! :)  Åkte till henne och spenderade min dag där! :)
Vi har solat, ätit elefantöra och glass på donken, även gått en runda på stan!

En bättre dag kan det inte bli! :)

Vi är även sugna på fest i helgen, igen! Så om någon annan är pepp på de så är de ju bara att höra av sig så hittar vi på något allesammans! :)

För övrigt så trivs jag bra på min praktikplats eller på sjukhuset över huvudtaget! :)
Tråkigt att man ska sluta där nästa vecka men ändå skönt att komma tillbaka till skolan där man ska spendera den sista tiden med sina klasskamrater!
Inte lååångt kvar till studenten nu! :) De närmar sig med stormsteg and i´m happy! :)

Kvällen kommer att spenderas hemma, ska titta på talang snart, duscha, hämta pappa och johan och lite annat smått och gott! :)

Ha en bra kväll!


Fredag!

Godmorgon! :)

Vaknade för en timme sen ungefär! Helt otroligt att jag vaknade så tidigt. inte likt mig :)

Har gjort mig iordning lite och ska snart ta på mig lite kläder sen ska jag åka in till stan till min syster. Ska följa med henne medans hon solar och sen vidare hem till henne och va där tills jag börjar praktiken vid halv tre! :)

Roligt att ha praktik en fredagskväll till halv tio! :) hah. Fick byta om jag ville men har inte så mycket annat för mig ialla fall så kan lika gärna vara där och jobba! :)

Det är så här min dag kommer att se ut, inte så händelserik men aja! =)

Har ni tråkigt får ni gärna höra av er till min mobil :)

Puss & kram

den femte maj

Goddag! :)

Dagen har bestått av äventyr med Olga! :)
Har varit en sväng i Mönsterås och gjort lite jävelskap :) haha!

Är nöjd över den och det är huvudsaken så får tacka Tobbe så himla mycket! :)

Efter Mönsterås besöket så åkte jag och Paulina till Ida en sväng och hade en liten mysig pratstund! :) 
Mycket trevligt måste jag säga! :) Gillar dessa två flickor myycket! ♥

För övrigt så har jag praktik och det går väldigt bra där tycker jag och så jobbar jag även med balen! :)
I helgen vet jag inte ännu vad jag ska göra, något blir det väl säkert, men de återstår att se! =)

Ha det bra

Puss & kram

Helgeen !

Kan börja med att berätta att jag blev penicillinfri i fredags och det känns underbart att slippa ta dem där tabletterna varje dag! :)  Inte speciellt roligt!

I fredags började dagen med ett möte inom Balen. Det gick väldigt bra! Efter det åkte jag hem och solade i någon timme och det var hur skönt som helst att kunna lägga sig i en solstol i bara bikini med musik i öronen och steka i solen! :) Har längtat efter detta! Sen efter jag hade solat så åkte jag in till stan och besiktade bilen och det gick så där bra! :) haha. Sen åkte jag hem och sen åkte jag in till stan igen, tredje gången, på den dagen för att umgås med Elin Nilsson! :) 

Elin och jag åkte till Shell för Malin jobbade så vi hälsade på henne och fördröjde hennes tid lite! Efter det åkte vi alla hem till Elin och pratade och hade de allmänt trevligt! :)

Igår vaknade jag jättetidigt, klockan nio! :) Ringde då till Emelie för att fråga henne om hon och jag skulle åka och köpa varsin fake-biljett och det ville hon så jag gjorde mig iordning och åkte in till staden för lite shopping! :)

Jag köpte, fake-biljetten, ett par skor,  nylonstrumpor, mat och lite annat smått och gott! :)

Sen var det bara att åka hem och duscha och börja fixa sig inför kvällen eftersom det var valborgsmässoafton :)

Började kvällen hemma hos Emelie med henne och Albina där vi åt lite mat och hade en lite pratstund, åkte sedan vidare till Natha och Tommy där förfesten var! :) Mycket trevligt och roligt tyckte jag allt att det var, särskilt med ölspelet eller vad säger ni Nathson och Emelie! :) haha.

Sen drog vi oss till Bigbang där Fake spelade då! :) Det var den roligaste utgången på Bigbang! Har alltid varit misslyckat innan men inte denna gång så det var värt de! :) Mycket roligt folk var det också så det blev en lyckad utgång i helgen! 

Idag vaknade jag vid kvart i ett så jag sov ganska länge, awesome! :)

Har inte gjort ett dugg idag, är så himla seg och trött så har bara legat i sängen och tittat på tv och suttit framför datorn. :)  Funderar på att ta en promenad men det blåser så jäkla kallt så får se hur de blir med det! :)

Min syster och hennes kille är även här på besök så vi ska ha en söndagsmiddag här hemma och den middagen består av kyckling! :) Muumms.

Hoppas att ni alla hade en lyckad valborgsmässoafton! :)

Ha det bra! 

Puss & Kram

RSS 2.0