Sjugosjätte Juli

Jag är sugen på att flytta hemifrån och jag har hittat en lägenhet som jag skulle vilja ha men har ett problem och de är hur jag skulle  ha råd med den!  Men den är jättefin i alla fall och jag skulle bli överlycklig om jag skulle få den och ha råd med den! :)

Min mor och far undrar om jag inte trivs hemma då givetvis eftersom jag vill flytta, men eftersom mitt ex (peo) hade en egen lägenhet så blir man ju van vid att ha sitt egna och sen nu när jag va tvungen att flytta hem så vill jag inte bo hemma längre utan jag vill ha mitt egna ! :/   Fast de lär ju säkert inte bli så nu eftersom jag ev ska flytta sen efter jag gått ut gymnasiet och då är de lite onödigt att skaffa en lägenhet nu innan men aja! Alla har sina planer och de har även jag ! :)

byebye

Tjugosjätte Juli

Igår jobbade jag till fyra och efter jobbet åkte jag hem och gjorde mig iordning sen åkte jag till min älskade syster och hälsade på henne ett tag!  Efter det så åkte jag till Peo och hälsade på mina små kattungar som har blivit ganska stora sen jag såg dem sist! Han undrade även om jag kunde vara kattvakt till veckan och de är jag mer än gärna så att jag får träffa dem lite mer. De blir ju inte att man är där längre eftersom de har blivit som de har.

När jag hade varit där ett tag så åkte jag hem till min farmor och sov där!  Idag tog jag mig en sovmorgon och de va hur underbart som helst! Vill ha flera sådana :)
Efter jag vaknat och ätit frukost och så , så åkte jag hem och jag sitter nu och väntar på att posten ska komma så att jag kan titta va jag får i lön ! :)  De blir visserligen inte så mycket eftersom jag inte jobbade så många dagar i juni men de är ju några dagar i alla fall :)

Nu ska jag bara ta det lugnt och ha de skönt tills jag börjar jobba ! :)

Tänkte även lägga ut mitt schema för den här veckan så om någon har lust att hitta på något är de ju bara att höra av sig när jag är ledig ! :D om jag jobbar till fyra kan ja gärna hitta på något mer någon efter ! :)


Måndag: 16.00-21.00

Tisdag: 07.00-16.00

Onsdag: 16.00-21.00

Torsdag: LEDIG !

Fredag: 14.00-21.00

Lördag: 07.00-16.00

Söndag: 07.00-14.00


Så med andra ord jobbar jag alla dagar utom torsdag ! :P

Nehe nu ska jag åka till affären och sen vänta på posten som sagt !

Ni får ha det så bra :)


tjugotredje Juli

Måste tacka Nathalie, Bea och Paula för en mycket trevlig dag på Öland!  Gårdagen började med att jag skulle till tandläkaren vid tio i elva och fixa tänderna lite ! :D efter det åkte jag till Paulina och sen hämtade hon och jag upp Natha och Bea inne i stan. Vi drog oss mot Öland och hade mycket skratt och prat på vägen dit och hem :P  Vi åkte till Köpingsvik och badade för att vi ville svalka oss men vi hade ju fel, vi svalkade oss ju inte direkt men de var ju skönt i alla fall :D Efter det tog vi bilen mot Borgholm där vi åt på "Pappa Blå" mycket god mat måste jag säga. Efter det drog vi oss vidare mot färjestaden där vi shoppade lite :)  Efter det åkte vi mot Oskarshamn igen :D

När vi kom till Oskarshamn så åkte vi ner till hamnen och tittade lite och ja hade de allmänt roligt ! Så den här dagen är värd att minnas och jag hoppas verkligen att de kommer MÅNGA fler ! :)  

Idag är det fredag och då jobbar jag ju naturligtvis. Jobbar även en delad tur som är så himla roligt, och imorgon med! :/  På söndag jobbar jag från sju till fyra.  Har alltid oturen med mig och ska jobba hela helger och börja klockan sju varje dag när de händer något skoj i lilla oskarshamn. Nu i helgen är det ju hamfestivalen och jag vill verkligen gå och jag tänker göra de också, kommer dock vara trött på söndag när jag ska jobba ! :/

Nehee, nu måste jag gå och sova en stund så jag orkar med kvällen :D

God natt ;) 


tjugonde juli

Man har lite ångest över hur snabbt den här sommaren går. Om ungefär en månad börjar skolan igen och nej, inte än!!

Jag kom hem från Öland för ett tag sen och jag har haft det jättebra. Jag har solat och badat och umgåtts med Becka och med familjen! Mycket roligt och trevligt måste jag säga:)

Imorgon ska jag in till stan först sen ska jag, Paulina, Natha och Bea åka till Öland och spendera dagen där tillsammans, och de gillas till tusen ! ♥   Jag vill försöka hinna hem till hamnfestivalen imorgon också, men de är ju inte säkert att vi är hemma tills dess, sånt som märks :D

För övrigt mår jag väl ganska bra, de rullar på! Lite trögt och ledsamt vissa dagar men livet har även motgångar, tyvärr! Tur att jag har min familj i alla fall !

Nehee, nu ska jag ta och hoppa in i duschen och fixa iordning lite tills imorgon sen ska jag titta på tv ! :D

Ha det så bra !


Femtonde Juli

Har varit på Öland under helgen och det var hur skönt som helst ! Vi solade och badade och åt en massa god mat. Livet på öland älskar jag bara :)

Annars har jag bara jobbat och mer jobb kommer de bli. Den här veckan jobbar jag alla dagar förutom igår (onsdag). Jobbar även hela helgen. Mitt schema ser ut så här den  här veckan:

Måndag: 07.00-12.00   16.00-21.00

Tisdag: 07.00-16.00

Onsdag: Ledig

Tordag: 16.00-21.00

Fredag: 07.00-14.00

Lördag: 07.00-16.00

Söndag: 07.00-16.00


ganska tufft men de blir pengar av det :D  Jag bytte bort en dag nästa vecka för då fick jag tre dagars ledigt och då är mina planer att jag ska åka till Öland! :)   Dock fick jag sju dagar irad sen i augusti eftersom jag bytte bort en dag nästa vecka ! :/

Igår natt kände jag att det började sticka till i läppen, tänkte inte mer på det, på morgonen när jag vaknade så hade jag fått ett munsår, inte så stort utan två blåsor bara. Under dagen igår blev de lite större så det såg ut som att jag hade en fläskläpp. Idag när jag vaknar så är mitt läpp gigantisk. Jag skämtar inte men de ser ut att vara två fläskläppar på varandra! :/ jag ser hemsk ut med de :(

Idag packar jag lite ifrån Peos lägenhet och styr lite innan jag ska börja jobba. Ikväll blir det att sova hos farmor efter jobbet. Ska bli trevligt :)


Nehee, bäst att fortsätta med det här tråkiga !

Ni får ha de så bra !







Tänk att detta kan vara så lätt för dig, men så svårt för mig!


Åttonde Juli !

Jahaa, här va de ingen som hade skrivit på länge :P haha får be så hemsk mycket om ursäkt men jag har bara inte haft tid till att skriva något inlägg:P  Säger som alla andra gånger, ska försöka bättra mig !

I helgen var det Latitude och det var väldigt roligt måste jag säga. Alltid lika roligt när de händer något i lilla Oskarshamn. På fredagen var det jag, Bea, Ckz och Natha som var ute och hade det väldigt roligt ! Paula kom även en liten stund och hälsade på, mycket trevligt ! :)   På lördagen var vi hemma hos Paulas pojke ;P och då var det samma tjejer som på fredagen fast Idis va också med:P  Christoffers kompisar var också där så vi blev ett gäng  och de va skit kul måste ja säga !   En lyckad helg helt enkelt :D

I måndags och tisdags jobbade jag. Igår (onsdag) var jag ledig och bara hade det skönt ! :)
Idag är det torsdag och jag ska börja jobba nu om en halv timme :P

Ibland kan ja känna att de är  segt att jobba men då är de ju bara att tänka positivt att man får pengar för de.
Alla åker iväg till Göteborg och Öland och allt möjligt, blir så avis ! :/ 

Den här helgen är den enda helgen jag är ledig så jag ska verkligen se till att njuta av den. Vi skulle åkt till Göteborg men de vill inte min pojkvän sen så de blev inte  av så vi kanske ska åka  till Öland i stället men han verkar inte vilja de heller men ska försöka tjata lite till ! :P  Så rolig är han !

Nehe nu måste ja skynda mig, börjar ju snart :P

Ha de fint !


RSS 2.0