Tjugotredje Mars

Godmorgon godmorgon!

Hoppas att alla har sovit gott för det har verkligen jag gjort. Efter en dag i Kalmar är man skit slut så inte konstigt att man sovit bra i natt.

Jag vaknade precis och när jag gick upp ringde jag min far och frågade om han kunde hämta mig och det skulle han fast inte än! Min dag kommer bestå av att göra klart mina sommarjobbsansökningar och skicka iväg dem idag. Men jag ska också plugga idag, ganska mycket faktiskt så att jag får in Renässansen i hjärnan ;)

Nathalie färgade håret på mig igår och det blev ju ett bra resultat, så henne får jag tacka så mycket! :)

Nu ska jag kila och äta frulle,

Bye bye

Tjugoandra Mars

Äntligen hemma efter en heldag med Nathalie. Vi har verkligen haft jätteroligt idag och det har även inhandlats en del saker :) Vi åkte till Kalmar med halv nio bussen så vi var framme vid tio typ. När vi kom till Kalmar tog vi en buss ut till Hansa City där vi började vårat shoppande. Efter det tog vi en buss tillbaka till Staden där vi också hittade en del saker. Vi tog bussen hem vid halv fem och då var vi ganska trötta.
Det är verkligen jobbigt att gå en hel dag i Kalmar men det är roligt och värt det! :)
Nu är jag hemma hos Nathalie och hon håller just nu på att färga mitt hår! Hoppas att resultatet blir bra, men det tror jag :)
Nu ska jag fortsätta att sitta här och bli ompysslad, de gillas ! :)
Ha det bäst !
Bye

Tjugoandra Mars

Guud va sköönt att vara ledig!
Och man är inte ledig bara idag utan imorgon och på fredag också! Uhh, så gutt!


Idag är det måndag och vi har studiedag då, och anledningen till att jag är uppe så här tidigt är att jag just nu håller på att göra mig iordning för sen vid halv nio ska jag åka till Kalmar med Nathalie! :)
Bestämde mig vid halv nio igårkväll att jag lika gärna kunde åka till Kalmar, men var lite tveksam eftersom jag var där i lördags! Men vad gör det, det är alltid lika kul att umgås med folk och ha trevligt:)

Jag har inte en aning hur länge vi ska vara i kalmar men det blir väl till tre tiden eller något sånt kan jag tänka mig ! Vi ska ju både gå inne i stan och på Hansa City så det lär ju ta sin lilla tid men vi har ingen brådska ändå ;)

När jag kommit hem från Kalmar så får min lilla älskling komma och hämta mig och även skjutsa hem mig. Har nämligen prov på torsdag på Renässansen så jag måste tyvärr plugga lite ikväll och imorgon för det är ett ganska stort prov och mycket man ska kunna också.

Ska försöka hinna med att skicka lite sommarjobbsansökan ikväll med, vet inte redigt vad jag gör om jag inte får något sommarjobb! Men man får väl hoppas att någon hör av sig :)

Nehee, nu måste jag skynda mig så att jag blir färdig!

Ni får ha en jättebra dag för det ska jag ha i allafall :)


tjugoförsta Mars

Hejhej!

Det var ett tag sen nu som man skrev här, men det blir inte alltid att man har tid att sätta sig här! Ska försöka bättra mig men inget jag kan lova :)

I fredags var jag ledig från skolan för jag skulle göra Riskettan! Jag gjorde Riskettan i Mönsterås tillsammans med Emma. När vi kom till deras trafikskola var även Angelica där så det var ju någon mer vi kände i alla fall! Riskettan höll på från nio till ett. Ganska lång tid men tiden gick fortare än man trott. Det var mycket diskussioner och vi tittade också på en del filmer. En del var väldigt hemska men det är ju bra att dem visar dem för de kan ju hända vem som helst när som helst!

När vi kom till Oskarshamn igen så gick jag hem till Peo där jag städade hela lägenheten. När Peo kom hem så åkte vi hem till mig och åt lite mat och hade mysigt med min mor, far, syster och hennes kille!

På lördagen åkte jag och Peo till Kalmar för vi skulle titta vad det var för fel på min Kamera. Dem visste inte redigt som var fel så jag  fick en helt ny kamera! :) (en likadan alltså) .
Efter det åkte vi ut till Mode huset och gick där en sväng! Efter det åkte vi in till stan och gick en sväng där! På hemvägen stannade  vi på Ikea och köpte lite ljus !

När vi kom hem från kalmar åkte vi och köpte Kinamat! Muuums... ! :) När vi kom hem och hade ätit sa Peo att han skulle titta på Hockey med sin bror och någon mer så då blev jag själv , så han åkte och hyrde lite filmer åt mig och köpte godis för att jag skulle klara mig !  Men jag ville ju ha sällskap så Natha kom till mig! Vi hade det väldigt mysigt men också väldigt roligt :)

Idag, söndag, har jag tagit det lugnt mest! Vid middagstiden åkte jag hem till mig för Peo skulle åka till Nybro och titta hockey och eftersom jag inte är så intresserad så följde jag inte med utan åkte hem till mor och far i stället. Här hemma har jag rensat i min garderob som verkligen behövdes. Blev lite chockad när jag skulle prova jeansen! Jag hade fyra jeans som jag inte kom i! Är det positivt eller negativt? :P

Imorgon ska jag eventuellt åka till Kalmar med Nathalie! :) Och om det blir så så ska det bli riktigt roligt :)

Nu ska jag kila,

Ni får ha det så bra!


Fjärde Mars

ídag när jag vaknade kände jag hur det börja pirra i magen. Det var ju idag som jag skulle köra halkbanan så inte konstigt att man var nervös. Var alltså ledig från skolan idag, sköönt!

När jag kom till körskolan så bestämde vi att jag skulle köra först av alla, visst det är ju också nervöst men lika bra att ha de gjort så jag ville börja att köra och det gick verkligen jättebra! Jag körde till Mörlunda sen tog en annan tjej över. När vi kom fram till halkbanan tänkte jag, herregud, hur ska detta gå!

Vi gick in till en byggnad och pratade lite och Richard (körskoleläraren) berättade hur allt skulle gå till och vad vi skulle göra och så vidare. Vi var två tjejer och två killar så vi körde en tjej och en kille i varje bil! Lite pinsamt när man inte känner varandra men det var bara att börja prata :D Båda killarna fick börja köra och det var lite läskigt första gången dem bromsade men det gick faktiskt jättebra för alla!

Nu förstår jag inte varför jag var nervös. Det var inte ett dugg farligt! Det var rättare sagt jätteroligt och jag skulle kunna göra om det om jag fick :)

Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och titta på tv, som jag gör alla andra kvällar!

Längtar också efter min älskling som kommer hem imorgon!

När han slutat jobba ska vi åka till Skåne till hans mamma och hennes kille :)
Vi åker egentligen till Skåne för älsklingen min har köpt sig en bil så vi ska hämta den och den är jättefin :)


Ni får ha en trevlig kväll!


Tredje Mars

Hallå hallå! :)

Idag har jag varit i skolan och inte gjort så mycket. Idag fick vi reda på hur vi låg till betygsmässigt i Social omsorg och i Samhällskunskapen, och det såg väl ganska bra ut!
Vi fick också reda på vad vi fick för betyg på redovisningen i Naturkunskapen och då blev alla i min grupp besvikna eftersom vi hade förväntat oss ett högre betyg. Men men, man kan inte vara bra på allt som sagt!

Idag gick jag tidigare från skolan eftersom jag hade körlektion vid tjugo över tre. Körlektionen gick väldigt bra, som tur var. Börjar bli lite nervös över morgondagen eftersom jag ska till Vimmerby och köra halkbanan då:)
Alla säger att det inte är något att vara nervös för, men kan säga att dem va lite nervösa innan som jag är!
Man är alltid nervös innan eftersom man inte vet hur och vad man ska göra. Men de går säkert jättebra!
Får skriva imorgon hur de gick :)

Nu ikväll blir det att ta det lugnt och titta på Andra avenyn. Det har inte varit på två hela veckor så nu tycker jag verkligen att det var dax att det började igen. OS kan ställa till mycket. Inte bra ! :P

Nehee, nu ska jag titta lite på fejjan sen ska jag titta på tv !

Ni får ha det jättebra

och

sova så gott sen! ♥


Andra mars

God kväll!

Kan ju börja med att berätta om min helg! :)
I fredags åkte Sara, Ida och jag till kalmar och hade en shopping dag! Köpte inte mycket mer än ett linne och bytte navelsmycket till ett annat som jag fick av Ida i julklapp! Mycket trevligt tyckte jag att vi hade!
Senare på kvällen åkte jag hem och hade de väldigt mysigt med min familj. Vi åt lite kinamat och tittade på tv. Min syster skulle ju flytta till sin pojk så hon ville ha en myskväll med familjen.

På lördagen gick jag upp och duschade och plockade ögonbrynen och lite så. Sedan tittade jag på när Emma och Johan flyttade Emmas alla saker. Efter det skjutsade Emma mig till Peo som var i Skåne. När hon hade släppt av mig så började jag städa lite eftersom att jag skulle ha fest senare på kvällen. Sara kom till mig på eftermiddagen och Natha med sen gjorde vi iordning oss ihop och sen när vi var färdiga kom resten av de fina flickorna! :)

Vi festade och hade det väldigt roligt måste jag säga och jag tror att de andra också tyckte att det var roligt!
De flesta blev fulla i alla fall och en del var fullare än andra men det var roligt! Under kvällen knackade de på dörren och då var det grannarna som ville komma in och festa lite med oss och visst, det gick väl bra!
Då var vi tio stycken tjejer och fem killar! Kan vara roligt med lite manligt också :) (thihi)

Vi körde sms-rouletten, öl-spelet och twister! Det var jätte roligt. Mitt i allt blev vi sugna på att köra limbo också och då gjorde vi det också! Det har man ju inte gjort sedan man var liten men det var fortfarande roligt!;)
Killarna var också med på limbon och de verkade också tycka att det var roligt

När klockan drog ihop sig mot halv ett så gick en del in mot stan och en del åkte hem. Jag fick ju in till stan eftersom jag skulle ut på pubben! :) Jag gick till Apollo! Inte så jätteroligt där men de gick väl!

Sedan gick Ida och jag hem och sov occh det var väldigt sköönt!

På söndagen mådde man som man förtjänade men vad gör det när man hade så roligt på lördagen?
Nej de gjorde ingenting, de var de värt! Dagen spenderades tillsammans med Ida och vi tittade på tv:n och på Andra avenyn hela daaagen lång! :) Middagen blev donken:)

Idag har man varit i skolan och där har det inte hänt mycket. Efter det gick Malin och jag till körskolan ett tag sen kom mamma in till stan så gick hon och jag till banken och fixade lite saker!

Ikväll vet jag inte redigt vad jag ska göra mer än att titta på tv, duscha och ta det lugnt!

Ni får ha en jättebra kväll!


RSS 2.0