TrööÖöööttt!

Förstår inte hur man kan vara så trött, När man har sovit en hel natt så borde man inte vara trött när man vaknar, men konstigt nog är jag nästan alltid trött på morgonen. 

Fiskarna verkar trivas här hos mig och Malle så det är ju bra det! :)

Dagen kommer bestå av skola fram till klockan tjugo i tolv, sedan blir det att plugga, klippa mig och åka på kalas för mormor som fyller 75 år idag! :)  GRATTIS MORMOR! :)



Kan helt seriöst inte förstå hur en människa kan kännas så trovärdig men ändå vara så falsk. 
Personen i fråga förstår en alltid och kommer alltid med goda förslag,
en kort stund efter så vet alla hennes vänner om allting, precis vad man sagt!
Hur kan man leva ett sånt liv? 
Hur kan man leva på skitsnack? 
Något jag inte förstår mig på..

 

Lååång dag!

den här dagen har känts ovanligt lång.

Började som sagt dagen i skolan där timmarna gick ovanligt långsamt, sen höll vi på med projektarbetet och det känns som vi dragit ut på allt under hela dagen ! :P 

Har varit och köpt fiskarna så nu håller jag på med alla processer som är innan man kan stoppa ner dem i vattnet. Det blev två stycken små guldfiskar! :) Så himla söta!  Hoppas de överlever bara!

Nu hade jag tänkt att jag ska plugga på hjärtsvikt resten av kvällen och även titta på halv åtta hos mig och BigBrother.

Vi har så otroligt mycket plugg nu så jag vet inte hur jag ska hinna med allt, eller vi, jag rättare sagt.

Den här veckan har jag prov på fredag om hjärt-och kärlsjukdomar samt andningsorganen.
På lördag är det högskoleprovet och de får gå som de går faktiskt. Nästa vecka har jag prov på tisdag, redovisning i idrotten på torsdag och prov på fredag! Herreguuud. Hur ska jag hinna ?

Aja, de är bara att bita i de sura äpplet och sätta fart att plugga!

Ha det gött ! ;)


Goodmorgon!

Idag när klockan ringde vid kvart över sex var jag inte alls sugen på att gå upp så somnade om till halv sju istället! :) En kvart extra! ;)

När jag tittar ut genom fönstret ser jag ingen sol utan de är väldigt mulet och tråkigt väder, tyvärr!

Nu har jag precis ätit upp frukosten som bestod av fyra knäckebröd med leverpastej på och ett glas Oboy till det! :) Mmmm , gott!

Ska snart bege mig mot skolan där jag ska spendera ett par timmar, sedan ska jag ev hålla på med mitt projektarbete vilket man gör nästan varje dag nu för tiden! Efter det blir det att åka in till stan för att köpa några kompisar till malen, han har varit ensam så väldigt länge nu så nu är de dax att fixa några vänner till han! :) 

När det är fixat så blir det att åka hem och släppa i fiskarna hos malen och hoppas på bättre lycka denna gång =) Resten av kvällen kommer jag att plugga, vilket inte är så roligt men de får väl gå helt enkelt :P

Hoppas att ni alla får en kanonbra dag!

Puss och Kram


Gookväll!

Dagen började med att gå upp tidigt för att skjutsa kusinen till bussen, snäll som jag är ! :)
Efter det åkte jag hem igen och sov några timmar till. Trodde jag började skolan vid halv tolv så stressade lite i slutet men när jag kommer till skolan så börjar vi inte förens vid halv ett, åh! lite typiskt kan jag ju tycka då ;P

Hade lite genomgång först på lektionen sen fick vi jobba själva, efter det åkte jag och käraste Paula och käkade lite mat! :) Mycket gott måste jag säga och desto bättre med ett trevligt sällskap :)

Efter det kallade jobbet så jobbade alltså från fyra till nio och nu har jag äntligen kommit hem från jobbet och har även hunnit duscha ! :)

Morgondagen består av skola och plugg ! Inte den roligaste dagen kanske , men de måste väl funka antar jag ! :P

Nu ska jag fortsätta att titta på BigBrother och sedan sova!

Godnatt med er allesammans =)


Tjugosjunde Mars

God eftermiddag

Igår blev de utgång men den blev inte så lyckad. Förfesten och sällskapet var mycket trevligt och bra, de klagar jag aldrig på, men på Big Bang var det riktigt tråkigt. Det var ganska mycket folk men alla satt bara ner och en del tjafsade och förstörde men så är det alltid och de är så synd tycker jag. Big Bang ger inget gott intryck på mig, har varit där dem två senaste helgerna och de har inte varit bra någon gång av dem gångerna. Synd faktiskt!  Lascala är väl de bästa feststället här i Oskarshamn :)

Det blev ganska lugnt igår så idag mår man prima ballerina. Är dock endast lite trött.

I går bestod dagen av jobb fram till klockan tolv och sen blev de hem och sova ett tag och sen fix inför kvällens utång. En helt okej dag måste jag säga! :)

Idag sov jag till ca två. Riktigt skönt. Sen har jag bara suttit här framför dumburken och tittat. :) Ska snart ta tag i att städa på mitt rum som ser ut som ett bombnedslag just för tillfället.

Får se om jag får besök ikväll av kusinen min men de är sånt man märker! :)

Nehee bäst att fixa iordning rummet så att jag kan titta på tv och lite annat mysigt ikväll :)

Ha en fortsatt bra söndag!

Puss & kram


Tjugotredje Mars !

Godkväll! :)

Måste börja med att säga att till dig Nathalie, att du är en ängel! Vilket fint inlägg! :)  Blev nästan tårögd av det du skrev, mycket fint! du betyder otroligt mycket för mig också och det hoppas jag att du vet! Love you ♥

Idag har jag varit hemma från skolan för att jag har haft riktigt ont i magen! Jag har ont i mage pga min penicillin som jag äter mot min halsfluss! På fredag är äntligen penicillinkuren slut och det ska bli skönt. Eftersom penicillinkuren är slut på fredag innebär det att det blir fest på lördag! :) Niiice!

För övrigt sitter jag och pluggar och har även hållt på med projektarbetet som är balen 2011. Det är ett väldigt tufft projekt och ibland tuffare än vad man förväntat sig men det är endå en god erfarenhet att ha arrangerat en bal för så många personer! :)

Nu ikväll har jag och min kusin vitamin tvättat min bil både invändigt och utvändigt :) Har dock inte dammsugat den men de får vi ta en annan dag! :)

Imorgon blir det skola och sen efter skolan ska vi i balgruppen ta en fika och planera lite :)
Måste även plugga imorgon också till provet som jag tyvärr missade idag !

Imorgon fyller finaste Paulina och Elin år! :)
Gratts i förskott får jag väl säga till er båda!
Önskar er en rikigt bra dag med mycket skratt, fina presenter, god mat och att dagen kommer spenderas med era käraste vänner, släkt och familj! :) 

Nu ska jag fortsätta titta på Sveriges mästerkockar! :) 
Ha en fortsatt trevlig kväll ! :)

Puss & Kram  

Godkväll!

Sitter och väntar på att klockan ska gå lite fortare!

Så är det när man har tider att passa enligt penicillinen. Ska ta sista tabletten för idag vid tio sen får jag äntligen gå och sova så att morgondagen kommer snabbare! :)

Längtar tills den sitter där men de kommer göra grymt ont men de kanske de är värt?

Sov så gott med er och dröm så sött! :)

Gooodnatt! :)

Sjuuk!

God middag! :)

Måste börja med att berätta att utlandsresan i Teneriffa var mycket bra! Vädret var kanon varje dag, 25-30 grader! Undeerbart! och jag längtar så mycket tillbaka! Det var faktiskt väldigt skönt att komma hem till sitt egna också och det beror på lite olika saker varför jag kände så men som sagt, Borta bra men hemma bäst! :)

Idag har jag varit på vårdcentralen, det resulterade i att jag har fått halsfluss! Så nu äter jag penicillin. På lördag är det studentfest vilket inte är jätteroligt att gå på kanske när man mår som man gör! typiskt måste jag säga..!

För övrigt blir det bara att ligga och vila, äta och dricka mycket men inte det lättaste när man har ont i halsen kanske man får göra mitt bästa!

Imorgon är det dax för att göra den andra tatueringen! Är lite nervös men inte så mycket som ja borde vara! :P
Ser fram emot det, blir att gå upp och åka till tatueraren och göra den sen åka hem och vila igen! De är bra att jag har två fina vänner med som stöd, de kan behövas och ska göra mitt bästa för att ge dem stöd också! :)


Hoppas ni har de bra!
Puss och kram




 I will be glad when I get to socialize with you

RSS 2.0