Feeest!

Idag är det den 31/10 och det betyder att det blir utgång ikväll !
Det ska bli riktigt roligt! Hoppas alla kommer med den inställningen så kommer kvällen bli kanon!
Hoppas också på att kvällen kommer bli oförglömlig! :)

Nu på dagen ska jag fixa lite saker. Sara kommer hit vid typ 1- tiden sen kommer Ida vid 2-3 någon gång!
Vi ska fixa iordning oss lite tillsammans och äta och ha lite mys innan. Vid 6 - halv 7 ska vi vara hos Paulina och då börjar festen! :)

Nej det är väl bara att börja sätta fart med allt så att man hinner bli färdig.
Mycket som ska göras eftersom de är Halloween!

Ha en trevlig och rolig kväll allesammans,
för det ska jag ha! :)

Vi ses i dimman !

God morgon

Natten har inte varit den bästa. Har varit vaken många gånger på grund av min hals för den har gjort väldigt ont.
Jag somnade om och om igen och sista gången jag vaknade var klockan halv 12. Fick nästan panik, trodde inte klockan var så mycket men det var den.

När jag hade gått upp ur sängen ringde jag till Ida och frågade om hon ville komma en sväng till mig och de ville hon! :) Har saknat henne. Senare idag ska vi åka in till stan och titta efter lite smycken till helgen. Efter staden ska jag gå hem till Peo och vara där tills han kommer hem sen vidare hem till mig igen för jag måste packa och sen tillbaka till stan. Det blir mycket att åka fram och tillbaka men det får bli så! :)

Nehe, nu ska jag umgås med Ida!

Vi hörs


Gamla bilder,

Jahaa det var den här torsdagen!
Jag satt tidigare idag och tittade lite på gamla bilder.
Tänkte lägga ut några så ni kan få se ;)

Jag lägger ut några på Sara och mig,



Här är vi en vanlig dag hemma hos Sara :)



Visst var vi lika ?


Har många, många fler bilder men tänkte bara lägga ut några.
Tycker om dig vännen!


29/10

Redan torsdag och lovet är snart slut. Vart har lovet tagit vägen? Känns inte som man har hunnit göra något mer än att ha varit i Kalmar :) Men man har i alla fall fått haft lite sovmorgon, vilket är skönt!

Idag skulle jag ha åkt in till stan med Sara men mår inte så jättebra idag så tänkte att det kanske är bättre att vara hemma och vila mig lite idag så att jag kan gå ut i helgen. Jag vill verkligen gå ut så ska göra allt för att må bra till lördag.

Istället för att åka till stan så har jag rensat i min garderob och plockat iordning lite på rummet. Resten av dagen ska jag bara vila och ta det lugnt och äta glass i stora lass :D

Nu ska jag lägga mig framför tv:n under en filt och bara mysa !
Jag kanske skriver ikväll igen!

Take care


Kalmar

Jahaa, idag har man varit i Kalmar igen fast denna gång med mor och syster. Det är inte varje vecka man åker till kalmar två gånger per vecka, haha!

Idag har jag som sagt tillbringat dagen med mor och syster och det har varit riktigt mysigt. Vi var och shoppade i det nya köpcentrumet i Kalmar, Mode, som det heter.

Jag hittade inte så mycket med lite blev det!
(som vanligt) ;)

Imorgon ska jag rensa lite i mina garderober, inte så där jätteroligt men det måste ju göras.
Sen ska jag kanske in till stan med Sara en snabbis, hon ville det så vi får se men det är inte helt omöjligt att det blir så. Sen ska jag bara vara hemma och ta de lugnt.

Har börjat få lite ont i halsen och det är inte bra eftersom jag ska ut på lördag. Man får hoppas att det går över så får vila mig lite extra nu.

Om ni undrar varför jag inte lagt ut några bilder så är det för att jag inte hittar min sladd till kameran.
Men så fort jag hittar den ska jag börja lägga in lite bilder också.
Blir ganska tråkigt med bara text !

Nehe, nu ska jag sätta mig och kolla på Andra Avenyn som jag missade igår.
Ni får ha det så bra!
Kram

 


27/10

Hann tyvärr inte skriva igår så tänkte berätta om gårdagen idag!
Igår fick man inte sova länge för Ida och jag skulle åka till kalmar med halv 9 bussen.
Jag köpte mig lite nytt smink och en stav till mitt öra så Ida fick byta den på mig igår och det blev riktigt fint!
Jag köpte också lite saker till Halloween. Ida köpte sig lite kläder, smink och saker till Halloween :)

Jag hoppas att det kommer blir roligt på lördag! :)

När vi kom hem ifrån Kalmar åkte vi till Peos gamla lägenhet och städade så mycket vi kunde och resten ska jag städa idag.
Man får tacka Ida så jättemycket för hjälpen!

Senare gick vi till den nya lägenheten där Ida fick se hur långt vi hade kommit och hon tyckte det var fint och det var ju tur det :) Vi åt lite och tittade på tv och sen åkte hon hem vid halv 11- tiden.

Tack så jätte mycket vännen för en rolig dag!
Måste vi göra om tycker jag <3

Idag vaknade jag vid halv 11, så idag blev de lite sovmorgon och det var riktigt skönt. Kände att jag behövde det!
Dagen kommer att se ut som så att jag ska plocka iordning lite i den nya lägenheten och senare när Peo kommer hem ska han och jag till den gamla och städa klart och flytta det sista.
Ida och jag ska höras av lite senare idag och se om vi skulle hitta på något men vi får se hur de blir. Jag ska ju hem idag så vi kanske inte hinner, men det märker vi! :)

Jag skriver kanske ikväll om jag har tid annars hörs vi imorgon!

Take care !  

25/10

Idag fick man gå upp tidigt för att man skulle åka hem från Skåne. När vi hade ätit frukost packade vi ihop våra saker och åkte hemåt. Påvägen hem stannade vi på EKO-hallen. Dom hade hur mycket saker som helst som man ville ha men man kan ju inte köpa allt, men lite blev de till Peos nya lägenhet :)
Senare åkte vi vidare till Kalmar där vi kollade en snabbis på Ikea och Bauhaus sen åkte vi hem.

Nu ikväll har jag, Mange och Peo hållt på i lägenheten så att vi får lite iordning. Det slank visst ner en pizza också, men inte en hel. Jag har inte ätit den nyttigaste maten den här helgen men de får de bli ändringar på nu! :)

Imorgon bär det av till Kalmar med Ida. Vi ska titta efter lite kläder till Halloween i helgen så vi får väl hoppas på att vi hittar något! Har saknat min Ida enormt så ska bli roligt att träffa henne imorgon !

Nähe nu ska jag gå och lägga mig. Vi ska sova i den nya lägenheten för första gången inatt! Jippi =)

God natt !
Kram

Skåne

Igår åkte jag till Skåne vid tolv tiden och vi var framme vid fyra typ. Vi stannade och åt lite på vägen och så och sen hade vi ju husvagnen med så det tog lite tid men till slut var vi framme. Det är jobbigt att sitta still så länge i en bil, men det är det värt. När vi kom fram hälsade vi på alla och umgicks och jag träffade min katt, Nemo, som jag har längtat så mycket efter. Senare på kvällen gick vi ut och åt och då blev det lövbiff med pommes och sås och det var riktigt gott ! :)

Hela natten har det regnat men det är rikigt mysigt när man sover i en husvagn. Idag har jag, mamma och pappa varit inne i Kristianstad och shoppat lite. Hittade inte så mycket men lite blev det allt!
Senare på dagen hade vi kalas för Peos mamma. Det kom några släktingar till dom hit också och det var roligt att träffa dom! :)

Imorgon blir det att gå upp i skaplig tid för vi ska åka hem efter frukost. Så imorgon blir det att sitta i bilen igen i flera timmar men det är det värt för jag har haft en kanon helg som man får tacka så mycket för!

Hoppas att ni också har haft en bra helg
Kramar Sara


22/10

Dagen började med en bra morgon. Skolan började vid 9 idag och då skulle vi på en föreläsning om våld och speciellt gatuvåld. Det var väldigt intressant men också otäckt. Vi fick se en del bilder som man knappt kunde titta på. Det var riktigt hemskt men det svåraste är att förstå att det är verklighet! Ibland kan man ju börja undra hur en del människor tänker. Det var verkligen värt att se så ta chansen om den kommer!

Idag fick vi också reda på vad vi fick på provet i psykologin som vi hade igår och det gick mycket bättre än vad jag trodde.

Efter skolan gick Ida, Natha och jag på stan en liten sväng för jag skulle köpa en klänning som jag hittade igår.
Jag tycker om den jätte mycket och är väldigt nöjd över mitt köp!

Imorgon bär det av mot Skåne som ska bli rikigt roligt. Jag ska sova i en husvagn hela helgen, inte så vanligt nu kanske men det är för att vi är så många så alla får inte plats att sova inne.
Jag ser fram emot den här helgen! :)

Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och packa det sista!

Jag ska försöka skriva någon gång under helgen annars så skriver jag på söndagkväll när jag kommer hem.
Ha det så bra!
Puss

Äntligen

Äntligen är man hemma och man behöver INTE plugga idag! Äntligen kan man vara hemma och bara ta det lugnt och göra vad man vill, har pluggat till alla möjliga prov nu i flera dagar så ikväll ska jag bara ha en myskväll och umgås med familjen.

Hade psykologiprovet idag och det gick väldigt dåligt. Fattade inte alls frågorna så svaren lär väl bli helt fel. Men men vi får väl se vad resultet blir när vi får tillbaka dom.


På fredag har jag tagit ledigt halva dagen för min familj ska åka ner till skåne där vi ska vara hela helgen. Vi ska åka ner dit för att Peos mamma fyller 50 år så vi ska fira henne! Det ser ja fram emot, de ska bli riktigt roligt att träffa dem och framförallt Nemo, (peos katt) som bor där nere.

Nu ska jag gå och sätta mig framför tv:n och se om det finns något roligt att titta på!
Hej så länge!

Andra Avenyn

Nu är det snart dax för andra avenyn som är mitt favoritprogram:)
Efter programmet ska jag hoppa ner i sängen så att man orkar upp imorgon.



Undra vad som händer idag?

Äntligen hemma

Nu är jag äntligen hemma och jag har världens huvudvärk! Kvällen lär ju inte bli så mycket bättre eftersom att jag måste plugga till provet imorgon och det är ju mycket man ska kunna också. 
Men man får väl plugga som bara den! Snart är det höstlov som man har längtat efter väldigt länge.  

Efter höstlovet kommer schemat att bli väldigt skönt. Vi kommer att sluta tidigare men också börja senare vissa dagar så då har jag ju något att se fram emot när vi börjar igen!

Nu ska jag sätta mig med psykologiböckerna och börja plugga!

Ha det bra så länge!


Skolan

Sitter nu i skolan och har samhällskunskap. Väntar på att man ska få gå och äta för jag är väldigt hungrig, men det är ju ingen god mat :/ 

Idag går jag i skolan till tio i fyra. Sedan ska jag hem och plugga till det tråkigt psykologiprovet som vi har imorgon! Ikväll ska jag också titta på Andra Avenyn som man inte får missa. 

Nu ska jag äntligen gå och äta! 

Vi hörs !  

Ojojoj !

Jahaa, nu har man skaffat sig en blogg!
Det trodde jag aldrig att jag skulle göra.
Fick för mig idag att göra en och så blev det också !

Dagen har varit bra. Vi började vid 9 idag så det blev en kort sovmorgon. När jag kom till skolan väntade jag på att min bästaste Ida skulle komma som fyller hela 17 år idag! :)
Resten av dagen blir till att plugga eftersom vi har psykologiprov på onsdag men jag kommer också titta lite på tv och umgås med familjen.

Ha det bäst !




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0