Trettionde November

Imorgon är det första December vilket betyder att man får ta en chokladbit från adventskalendern! :)
Tiden går jättefort, de är snart julafton och ett nytt år !


Min mamma och pappa åkte till Mexico i torsdags så nu är det bara syster och jag som är hemma. Det är både skönt och inte. Kan vara skönt att få vara lite för sig själv , men ibland är det väldigt ensamt!
Jag vill att dom ska komma hem snart! Vi kan ju inte ringa varje dag eftersom att det kostar 20kr/min och det är ju väldigt dyrt, så vi får sms:a och skicka mail ! Men jag hoppas att dom har det bra, vilket dom sagt att dom har! :)

Idag har jag varit i skolan och inte gjort allt för mycket. På första lektionen hittade Sara på ett eget alfabet så vi satt och skrev en massa med det. Så roligt har vi på våra lektioner! Alla är väldigt lättroade som tur är! :P

Efter det så hade vi idrott och då gjorde vi Beep-test. Vi har hållt på med kondition och i början så fick vi göra ett beep-test och se hur vi låg, och sedan idag efter många veckor skulle vi se om konditionen hade förbättrats. Mitt resultat blev ganska mycket bättre än det jag hade från början och de är jag glad över. För jag har ju inte tränat på fritiden och så har jag ätit en massa onyttigt ! Men det är väl idrottslektionerna som gjorde förbättringen :)

Efter skolan fikade jag med Paulina. Det var jättelänge sen som jag hittade på något med henne och det är riktigt synd det för jag har riktigt roligt med dej vännen! Vi är väldigt lika på något sätt! Jag tycker om dej ska du veta <3

När jag hade fikat och gått en sväng på stan med Paulina åkte jag hem och åt lite mat och sen gjorde ja iordning mina naglar, blev ganska nöjd med dom faktiskt! Resten av kvällen har spenderats framför datorn och tv:n där jag bland annat har tittat på Paradise Hotel!

Imorgon blir det skolan som vanligt men vi slutar vid halv 12 vilket är underbart! Efter det ska jag eventuellt ta ett nytt hål i Tragus och se om det går bättre den här gången. Sedan ska jag vidare till körskolan med Malin och sitta där och plugga lite teori och sen blir det att åka hem och sen kanske det bär av in till stan igen och sova hos min lilla Peo !

Nu ska jag gå och lägga mig,

Sov så gott & Dröm så sött ! ♥




Tjugotredje November

Det var ett tag sen man skrev här men jag har inte orkat skriva på ett tag!
Det har hänt lite saker sen sist så därför har det inte blivit av.

Det som har hänt sedan jag skrev sist är att jag och Peo har varit tillsammans i tre år! Tre helt underbara år och jag hoppas att det blir fler även att det varit som det varit på sistone!
På treårs dagen var vi bara hemma hos Peo och tog det lugnt. Finns inte så mycket att göra på en torsdag.
Vi firade lite i helgen då vi var på bio på "New Moon". Jag tyckte att den var ganska bra. Efter det åt vi kinamat och bara hade de mysigt!

Jag har också tagit svininfluensa sprutan och jag mådde inte jättebra efter den! Tog den i fredags och på dagen kände jag ingenting men senare mot kvällen började jag må illa, huvudvärk, ont i armen, frysa, svettas och jag kände mig allmänt sjuk. De höll i sig hela lördagen också men på söndagmorgonen så mådde jag bra men hade fortfarande ont i armen och det har jag idag med. Det lär väl ta några dagar innan de är borta helt men de börjar bli bättre!

Idag har jag varit i skolan och sen åkte jag hem. När jag kom hem åt jag lite mat sen åkte jag in till min älskling ett tag för mamma och pappa skulle in till stan och fixa lite och sen åkte jag hem igen. 

Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och inte göra någonting mer än att titta på tv:n :)

På torsdag åker min mamma och pappa till Mexico. Dom ska vara borta i lite mer än två veckor och jag kommer sakna dom väldig väldigt mycket! Men jag hoppas att dom får det trevligt och roligt på sin resa!

Nu ska jag sätta mig framför tv:n igen och se om det finns något roligt där!

Ha det så bra ! ♥

Den femtonde November

Jahaa det var den här helgen! Fast en är den inte över för vi är ju lediga imorgon eftersom vi var i skolan igår då det var Öppet hus ! På öppet hus gjorde man inte så mycket mer än att alla gick omkring typ. Jag hade ju hand om fika och filmen och jag satt en halvtimme vid fikan och då kom det tre stycken sen stängde jag på en film och sen gjorde jag inget mer ! Men visst det är skönt när man bara kan glida omkring! :)

När Öppet hus var slut kom Peo och hämtade mig och sen var vi bara hemma i hans lägenhet och satte upp lite tavlor och ljuslyktor och gjorde det lite fint ! Det blev riktigt bra faktiskt ! :)

Senare mot kvällen åkte vi och handlade lite mat så att vi kunde göra taco och sen åkte vi och hyrde två filmer! Efter det åkte vi hem till mig för att hämta min syster som skulle iväg. När vi hade skjutsat henne så åkte vi hem och gjorde maten och tittade på filmerna och hade de lite mysigt!

Natten blev ju inte den bästa eftersom att vi skulle skjutsa hem min syster som ringde vid tre och ville åka hem  så det var ju bara att gå upp för jag ville inte att Peo skulle få åka hem själv sen. Vi kom hem vid halv fyra igen och då var man skit trött så man somnade ju med en gång som tur var!

Idag vaknade vi vid tio i elva och då gick vi upp och åt frukost. Annars har dagen bara spenderats i soffan framför tv:n under en filt .

Nu ikväll ska jag fortsätta med att ta de lugnt och bara umgås med min kära familj !  ♥

Den trettonde November

Jag tänkte börja berätta om gårdagen. På morgonen ringde jag till Sara och undrade om hon ville komma till mig på morgonen och de ville hon. :) När vi skulle gå till bussen ringde Kim mig och sa att jag kunde åka med honom så då åkte jag och Sara med honom till skolan och det var den roligaste åkturen på länge måste jag säga:D
haha !

Efter skolan åkte jag hem och pluggade till provet som vi hade tills idag och det handlade om diabetes och det var sista provet i kursen omvårdnad. På dagen i skolan fick vi veta hur vi låg till betygsmässigt i kursen och då låg jag precis mellan vg och mvg. Så jag var tvungen att ha mvg på provet som vi hade idag om jag ska få det i slutbetyg. Det kändes som att det gick bra idag men vi får se vad jag fick när jag får tillbaka det! Men man kan ju hoppas på att det blev ett bra resultat :)

Idag är det fredagen den trettonde. För min del har det inte hänt något dåligt än så länge, men vi får väl se, kanske händer något ikväll!

Idag har jag varit i skolan till halv 2 och sen tog jag bussen hem och började städa på mitt rum inför helgen. Kände att det var dax, så nu är det fint där :)

Ikväll kommer Peo och hämtar mig för vi ska sova hos honom i natt. När vi kommer till honom vet jag inte vad vi ska göra, men det blir nog att kolla på idol och ha det lite mysigt!

Imorgon ska jag till skolan för vi har Öppet hus !
Det är skönt att det inte blir en sån lång dag. Vi börjar vid halv tio till halv två .
Jag ska ta hand om fika och film och det är ju inte så ansträngande!

Nu ska jag kila och titta på tv,

Ni får ha det så bra så hörs vi ! ♥

Den elfte November

Morgonen började som vanligt och jag var varken försenad eller förtidig till bussen utan kom precis lagom!
När jag kom till skolan skulle vi få besök av några från sjukhuset som skulle prata om döden.
Inte det roligaste ämnet att prata om tycker inte jag men det är ju viktigt att prata om också!
Man blir väldigt deprimerad och tänker på vissa saker som hänt!

Idag slutar vi vid tio i tre och det blir bra för då kan jag ta tre bussen hem.
När jag kommer hem ska jag plugga lite till diabetesprovet som vi har på fredag!
Och sen ska jag titta på andra avenyn som jag missade igår och efter det ska jag bara ta det lugnt!

Nehe nu börjar jag lektionen igen så vi kanske hörs ikväll annars hörs vi en annan dag!

Take Care ♥


Den tionde November

Dagen började som vanligt, gick upp vid kvart över sex och gjorde mig iordning för skolan. Tog bussen in vid kvart i åtta och var vid skolan vid tio över åtta. Vi hade först samhällskunskap där vi håller på med politik som är så roligt (eller inte) sen efter det hade vi psykologi där vi har grupparbete som ska vara klart denna vecka. Efter psykologin hade vi svenska då vi skrev ett ganska stort prov om medeltiden och det var skit svårt rent ut sagt!
Chansade på jättemånga frågor så vi får se hur det gick när vi får reda på det, men inte det bästa provet jag har gjort i alla fall ! Efter provet som man satt med hela lektionen åt vi lunch och sen hade vi den sista lektionen som är omvårdnad !

Efter skolan kom Peo och hämtade mig för vi ska gå på hockey sen vid sju som är så där roligt att titta på men det var ju länge sen sist så det är väl dax att gå!

När hockeyn är slut blir det för mig att åka hem och titta på andra avenyn och sen blir det att gå och lägga sig!

Nu ska jag gå och laga mig lite mat för jag är väldigt hungrig nu,

Vi hörs ♥

Nionde November

Det har varit otroligt skönt att ha varit ledig idag! Våra lektioner blev inställda idag för våra lärare skulle iväg på något så vi fick vara lediga! Men egentligen, vad hjälper det att få vara ledig när vi har prov på medeltiden imorgon? Jag har suttit hela dagen idag och pluggat på det, men visst det lönar sig väl för det känns som att det sitter ganska bra nu!

Så idag har jag inte gjort så mycket mer än att ha varit med Ida och vi har ju då pluggat tillsammans och sen har jag suttit här en stund och tittat på tv. Mer än så har det inte blivit idag!

Igår var vi hos Sara för hon bjöd oss tjejer på middag för hon fyllde ju år i lördag!
Man får tacka henne så jättemycket för den goda kycklingpajen och den goda tårtan som hon hade gjort alldelles själv! Det är alltid trevligt när alla tjejer kan vara med när det väl blir något! :)

Här kommer några bilder ifrån gårdagen! :)









Tack till er alla för en rolig och trevlig kväll !


Nehee, nu ska jag sätta mig framför tv:n igen sen blir det att gå och lägga sig i tid så att man orkar upp imorgon!

God natt & sov så gott! ♥


Sjunde November

Idag är det den sjunde november som betyder att Sara fyller hela sjutton år!  Grattis till henne! Hoppas att hon kommer ha en underbar dag med många gratulationer och att hon får många fina presenter! Imorgon ska vi till henne och äta middag och det ser vi fram emot ! :)

Idag vaknade jag vid halv tio tiden och då ringde jag genast till Sara och grattade henne. Sedan tittade jag lite på tv och åt frukost tillsammans med älsklingen min! Efter det gjorde vi oss iordning och åkte in till stan en snabbis och sen åkte jag till Statoil och köpte mig en skiva som jag velat ha väldigt länge.

Min syster slutade jobba vid 12 så då åkte jag hem med henne och nu sitter jag här.
Idag vet jag inte alls vad jag ska göra. Det blir nog att bara ta det lugnt men det är ju skönt det också.

Ikväll har jag inte bestämt vad jag ska göra så vi får se vad det blir för något! :)

Nu ska jag gå och äta lite mat ,

Ha det så bra ! ♥

Freeedag!

Det är äntligen fredag som betyder att det är helg! Jag är ledig från skolan på måndag med för våra lärare ska iväg och dom sätter inte in några vikarier så vi har fått hemuppgifter istället:) Sköönt !
Men vi får ju gå i skolan på lördag i stället eftersom att det är Öppet hus men vad gör det, vi får ju kompledig på måndagen sen så det spelar ju ingen roll !

Idag har dagen sett ut som så att jag har varit i skolan och där har det inte hänt så mycket mer än att jag har skrivit ett prov i omvårdnad om några sjukdomar. Kände press på mig igår för att jag inte kunde så mycket när jag förhörde mig själv men det gick väldigt bra idag ändå , som det kändes i alla fall!

Nu ikväll kommer Peo och hämtar mig så ska vi åka hem till honom och titta på idol och ha det mysigt!

Ni får ha en trevlig helg!

Take care ♥


Femte november,

Idag började vi vid nio men jag åkte in till skolan som vanligt ändå, en halvtimme mer eller mindre spelar ingen roll! När klockan blev nio skulle vi samlas i våra grupper som vi fick reda på igår för vi skulle planera inför öppet hus som är lördagen den 14/11. Jag och några till ska ta hand om fika och film och det ska bli roligt, de är inte så speciellt svårt heller så det passar bra! :)
Vi blev klara ganska snabbt i våran grupp så det blev ganska mycket tid över men vad gör det?
Vi gick och åt lite i matsalen och det var någon soppa och brödbulle.

Efter maten var det dags för psykologiprovet som man har pluggat till nästan hela veckan. Jag trodde att det skulle vara jättesvårt men det kändes som att det gick bra! Svarade på allt i alla fall och de kändes som att svaren blev rätt ! Men det återstår att se när man får tillbaka provet!

När vi hade gjort provet blev våran idrottslektion inställd så då tog Sara och jag bussen hem vid 5 över halv 2.
Det är skönt att vara hemma i skaplig tid eftersom att vi har prov imorgon igen i omvårdnad och det är väldigt mycket som man ska kunna så det är bara att sätta fart att plugga. Har inte pluggat något på det tidigare i veckan så får försöka få in så mycket som möjligt idag!

Kvällen kommer alltså se ut som så att jag ska plugga och försöka att titta lite på tv:n med!

Nehee, nu är det bäst att jag går och sätter mig framför böckerna!

Ha det bäst!


Andra november

Idag är det den andra november och denna dag tillbringas först i skolan till tio i fyra.
Efter skolan funderar jag på att gå in till stan en sväng men vi får se om jag orkar. Efter det blir det att ta bussen hem och när jag kommer hem ska jag äta lite mat och sedan sätta mig och plugga lite!
Har två prov denna vecka vilket är skit surt men det måste ju göras, så det är bara att le och se glad ut!

Senare ikväll ska jag bara ta det lugnt och sitta lite vid datorn och tv:n.

Jag skriver kanske senare ikväll om jag orkar
Ha det så bra så länge!


1/11

Redan den första november och sista dagen på lovet! Det har varit jätte skönt med lov.
Det jag har gjort på lovet är att jag har varit i kalmar och shoppat lite och sen har jag varit i Peos lägenhet och fixat lite där sen har jag bara tagit det lugnt och haft det skönt!

Den här dagen har tillbringats i sängen och på soffan framför tv:n eftersom det är dagen efter festdagen! :)
Det känns också som att jag börjar bli sjuk. Har jätteont i huvudet idag och har haft ett par dagar, de känns jätte tungt sen är jag förkyld och har ont i halsen. Hoppas på att det inte blir sämre än så här!

Nu ska jag fortsätta att titta på "Ensam mamma söker".
Sedan vidare mot sängen!

God natt & sov så gott!


Tack för en underbar kväll!

Jag måste börja med att tacka alla för igår. Jag hade det riktigt roligt och de såg ut som alla andra också hade det! Det började med att Sara, Ida och jag gjorde oss iordning sedan vidare till Elina där förfesten var och där var det riktigt roligt måste jag säga sen drog vi vidare till sky där vi var till halv 2 ungefär och jag hade det riktigt roligt där med:)

Under kvällen var det en tjej som hoppade på min fot med klackskor så den är svullen men sånt får man ju ta när man är på ett trångt ställe med mycket folk.
Det dåliga under kvällen var att dom inte hittade min jacka där jag lämnade den ( i garderoben) så jag fick gå in och leta efter den själv och den låg på golvet under andra jackor, så inte konstigt att dom inte hittade den.

När vi hade varit på sky till halv 2 typ så tog Sara och jag en taxi hem för vi orkade inte gå och sen var det ju så kallt med. När vi kom hem plockade vi iordning lite och käkade lite pizza sen hoppade vi ner i sängen:)

Ännu ett tack till er alla som gjorde kvällen KANON!

RSS 2.0