En dag...

God kväll!

Jag vet att ja inte har skrivit på länge men det är för att jag har haft fullt upp med annat.

Jag kan börja med att berätta om annandagen. Jag vaknade upp hemma hos Ida i en mycket skön säng bredvid en glaffsande Jonsson. Vi gick upp och gjorde egna hamburgare som var väldigt gott, efter det hoppade jag in i duschen och sen gjorde mig iordning för jag skulle åka hem och fira jul med min pappas släkt.
När jag kom hem stod maten på bordet så det var bara att hugga in tillsammans med "tjocka" släkten. Det blev kalkon med potatis och brunsås, mycket gott! Sen blev det även fika och julklappsutdelning. Fick inte jättemånga paket med det jag fick var mycket bra. Jag fick presentkort, pengar, öronhängen, armband och en chokladask.
Emelie var även här och träffade min släkt, har aldrig sett henne blyg och de var nog första och sista gången också men det var mkt roligt att se :) Thihi..

I måndags och i tisdags skulle jag och Ida jobbat men vi orkade inte så vi tog ledigt och gick på stan och annat roligt :)

I onsdags (igår) så började vi jobba, hos pappa, på Fårbo VVS, där vi inventerar. Det går bra för oss båda två men man blir väldigt trött efter jobbet så då tog vi oss en tupplur :)

Idag, torsdag, har dagen sett lika dan ut. Jobba först, åka hem och ta en tupplur. Nu sitter vi här och väntar på att få mat, fläskfilé, pommes och sås ! :) Efter det ska vi åka in till maxi där vi ska handla tillbehör till imorgon. Efter det åker vi hem till Jonsson själv där jag ska spendera två nätter framöver! :)

Detta är lite kort sammanfattat av vad som hänt under denna vecka, hoppas de duger :) thihi..

Puss i ljumsken och ha en fortsatt trevlig kväll! :)


Juldagen

God Middag!

Igår var det julafton och den firades enligt traditionerna :) Julaftonen ser alltid lika dan ut, det är en mycket trevlig dag med fint sällskap.

Min julafton såg ut som så att jag började med att gå upp klockan sex, för vid sju var det dax för mig att jobba. Jag jobbade fram till klockan tolv, sen åkte jag hem och gjorde mig iordning lite. Vid två kom gästerna så då åt vi med en gång, för då var ja rikigt sugen på julmaten :) Efter det tittade vi det hederliga tv - programmet Kalle Anka :) Sen blev det julfika och annat gott. Till sist kom julklappsutdelningen :) I år fick jag inte så många paket men det jag fick var jättejätte fint och det är jag super nöjd med! Är det bättre att få många paket är några få? Jag tycker att det är bättre med några få som kanske är dyrare. Jag önskade mig en dyr sak och den fick jag också och då tycker jag att det är bättre att man får de man önskar sig och sen räcker det! :)

I mina paket fanns det, guldöronhängen, vantar, en ring (tyvärr för stor), ett hjärta och en ljuslykta (av ida), sen fick jag pengar, en duk, en klocka och en undervattenskamera :) Jag tyckte jag fick mycket fina saker och är som sagt super nöjd med denna julafton. Ska fira jul på söndag igen också för pappas släkt som är mycket större än mammas så då får vi se vad dem paketen innehåller för något fint :)

Juldagen började med att gå upp tidigt för att åka och jobba. Jag började klockan sju och slutade vid tio. Dem ville att ja skulle jobba kvar men jag orkade verkligen inte, kände att ja behövde sova lite och sen ska ja ju iväg och då ville ja inte stressa med det.

Vad har juldagen att erbjuda?
Jo, nu ska jag börja packa och sen åka till Ida Jonsson där jag ska göra mig iordning inför kvällen! Ikväll blir det som sagt PARTY ! Kvällen kommer att tillbringas hemma hos Emelie först till tio och sedan vidare mot Lascala ! :)

Ha en bra kväll allesammans! :)

Vi kanske ses i dimman

Pusshej

Den 24 December

Jag vill bara önska er alla en riktigt GOD JUL ! ♥

Dagen innan julafton

Gookväll gott folk :)

Hoppas att allt är bra med er så här dagen innan julafton! Med mig är det bara bra.

Dagen började med att gå upp ganska tidigt för att bege sig in till stan där jag skulle hämta syster. När jag hade hämtat henne åkte vi in till stan där vi shoppade lite. Efter det släppte jag av henne hemma hos sig och jag åkte vidare till Ida för att hälsa på henne en sväng och sedan vidare hem.

Här hemma har jag bäddat rent så inatt kommer jag väl sova som en ängel, jag har också betalat lite räkningar och annat tråkigt :/

Idag har jag gjort något som jag aldrig gjort förut :P Vi har som sagt en traktor här hemma av olika anledningar, och särskilt nu på vintern. Vi har en ganska stor tomt så far min använder den när han kör in ved och plogar bort all snö. Och jag har i dag kört den för första gången :P haha , trodde det skulle vara svårare än vad det egentligen var, ganska kul faktiskt :) Jag plogade här hemma och körde in ved så det blir varmt i vårt hus ! :D

Jag har också varit duktig och lagat falsk fläskfilé, rikigt gott blev det så jag är superduper nöjd med det :)
Det är ju uppesittarkväll ikväll men för min del blir det nog inte att sitta uppe så länge eftersom jag börjar jobba imorgon klockan sju :/

Imorgon är det då julafton och jag kommer börja min dag med att jobba :) Jag börjar som sagt klockan sju och jag vet inte när jag slutar, dem skulle ha mig kvar så länge jag behövdes :) Men de gör mig inte så mycket, det är en dag som denna som man tjänar dem stora pengarna :)

Efter jobbet ska jag hem och fira jul med min kära familj och min släkt på mammas sida :) julen på pappas sida kommer att firas på annandag jul detta år :)

Nehee nu har jag skrivit av mig lite så nu får jag vänta med att skriva tills imorgonkväll ! :)

Ha en bra kväll

Pusshej


En helt vanlig dag

Första dagen på lovet och det känns underbart. Sov till kvart över elva och det var skönt att veta att klockan inte skulle ringa idag på morgonen :)

Dagen har spenderats hemma tillsammans med min mor och syster. Vi har bara haft det skönt och även varit duktiga och städat detta stora hus :) Mamma bjöd på god mat, vi fick lax och potatis , mycket gott!
Har tittat på Robinson idag och nu vet jag äntligen vem som vann :)

Kom nyss hem från farmor där vi varit på fika för hon fyllde år igår, även fikan var mkt god :P

Nu ikväll ska jag titta på Bonde söker fru och även sitta här framför datorn som är mitt tidsfördriv just nu.

Imorgon ska jag åka in till stan på morgonen med min syster, vi ska titta lite och köpa en julklapp också. =)

Ha en fortsatt trevlig kväll,

pusshej

Äntligen

Äntligen är det jullov och det är kanske det sista jullovet också, lite trist men så är det :/
Vet som sagt inte om det är det sista jullovet för alltid för om jag nu ska plugga vidare så kommer det säkert fler :)

Idag var skoldagen inte så lång. Det började med att vi skulle titta på en konsert i aulan som hölls av ES och IP ! Det var roligt och värt att se :D Efter det gick vi upp och samlades med alla som går OP där vi fikade och lekte en lek och efter det samlades OP klasserna för sig själva och då fick vi se schemat för nästa år, och det ser ganska skönt ut måste ja säga :)

Nu ikväll blir det att titta på Robinson avsnitten som jag glömt borrt att titta på och jag har inte hört vem som vann heller och det är ju bra:) Ska även städa lite och göra lite fint nu inför julen. =)





På tal om annat så är det ca två månader kvar tills vi sitter på planet på väg mot Egypten. Jag längtar något otroligt. Ska bli så skönt att få komma bort från det här kalla vädret och komma till ett varmt land och bara och ligga och steka i solen hela dagarna! UNDERBART! :)


Ha en bra kväll !

Pusshej

Dagens schema

God eftermiddag :)

Idag blev det att gå upp som vanligt och åka till skolan. Den onödigaste skoldagen jag varit med om tror jag. :/
Åkte in till skolan för att få reda på vilket slutbetyg jag skulle få i matte vilket inte är klart än iaf och sen skulle ja bara visa upp mig för min lärare i Religionen sen fick vi jobba hemma :P

Efter skolan så åkte jag och Nathalie in till stan för att köpa dem sista julklapparna :) Nu är nästan alla klara, vilket känns skönt! Det är tomt i plånboken nu iaf :)

Tur att jag ska jobba ikväll så att ja får lite pengar, för de behövs verkligen efter allt handlande :)
Ikväll ska ja som sagt jobba då, från 16.00 till 21.00 så det är vad min kväll har att erbjuda ! :)








Måste bara säga att jag verkligen tycker om dessa människor som är med på bilden!
Ni gör min dag till en bra dag och jag är så glad över att jag får äran att vara eran vän!
Ni får mig att må bra och ni finns alltid till hands om det är något vilken känns skönt att veta. Vi har alltid roligt ihop och man vet aldrig vad vi kan hitta på för galenskaper :)  Tycker verkligen om er ♥



Nu ska jag göra mig lite mat sen göra mig iordning för jobbet
Har ni inget att sysselsätta er med ikväll så får ni gärna skicka sms :)

Ha en fortsatt bra dag/kväll!

Nathalie <3

Kvällen har spenderats tillsammans med Nathalie och det har varit mycket trevligt och efterlängtat!
Vi har inte varit med varandra på jättelänge men äntligen blev det av och vi har haft det riktigt roligt:)
Vi har pratat lite struntprat och sen har vi färgat håret och ätit godis :D
Jag tycker om dej vännen ♥

Nu ska jag ta och hoppa i sängen och sova, för jag har inte sovit så mycket i natt så får ta igen det nu :P

Sov så gott och dröm så sött med er :)



Nittonde December

Idag är det redan den nittonde December. Tiden går så otroligt fort. Man hinner knappt med någonting ! På fredag är det redan julafton och snart nyår också :)

Igår velade jag fram och tillbaka om jag skulle gå ut eller inte, men till sist bestämde jag mig för att gå ut. Det var bara Sara och jag som ville gå ut så det blev vi och vi var med Sickan och Daniel :D Mycket trevligt måste jag säga! Efter några cider och shootar så åkte vi till Lascala. Simon och Daniel ville inte följa med så dom åkte hem :P Men sara och jag gick in och vi hade verkligen skit roligt, mycket folk var det också. Ångrar inte en minut att jag gick ut :P hade haft mycket mycket tråkigare i fall jag suttit hemma! :)

Visst det blir tre helger i rad att gå ut nu men de gör mig inget, man lever som sagt bara en gång och de livet ska man ta vara på :)

Idag har jag varit duktig och hjälpt pappa att skotta lite ute, har även fått skotta min och pappas bil! Otroligt hur mycket snö det är och det kommer bara mer och mer :) men då kan man ju hoppas att de är snö på julafton ialla fall vilket det troligtvis lär vara :)

Idag ska jag inte göra så mycket mer än att umgås med mor och far och bara ta det lugnt och göra de jag känner för ! Jag kommer ta dagen som den kommer helt enkelt :)

Imorgon är det dax för skola igen men det blir nog inte så långvarigt. Har mattelektion då vi ska få reda på vårat slutbetyg efter det ska vi ta närvaron i religonen sen får vi sluta. När jag slutat ska jag åka in till stan och köpa dom sista julklapparna och efter det ska jag jobba 16.00-21.00 ! :)

Ha en bra söndag ! :)

Pusshej

Artonde December

Jahaa vad ska man hitta på idag?

Nu på dagen ska jag umgås med min älskade familj och städa lite inför julen. Det behövs alltid, men det är roligt att städa ibland när man får se resultatet sen :)

Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra! Alla mina kompisar är upptagna med annat och jag själv får väl spendera kvällen med min kära far för min mor ska ut ikväll :) Hade också velat gå ut men känner inte för att få ut själv :D haha!

Ska sätta mig och titta efter några utbildningar också och se om något faller mig i smaken, ska också titta om jag hittar någon/några fina texter som jag sedan kan använda när jag ska tatuera mig ! :D

Ni får ha en trevlig lördag allesammans




är trött på att man duger när det passar andra,
men det är väl så det är.


Artonde December

Jahaa vad ska man hitta på idag?

Nu på dagen ska jag umgås med min älskade familj och städa lite inför julen. Det behövs alltid, men det är roligt att städa ibland när man får se resultatet sen :)

Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra! Alla mina kompisar är upptagna med annat och jag själv får väl spendera kvällen med min kära far för min mor ska ut ikväll :) Hade också velat gå ut men känner inte för att få ut själv :D haha!

Ska sätta mig och titta efter några utbildningar också och se om något faller mig i smaken, ska också titta om jag hittar någon/några fina texter som jag sedan kan använda när jag ska tatuera mig ! :D

Ni får ha en trevlig lördag allesammans




är trött på att man duger när det passar andra,
men det är väl så det är.


Sjuttonde December

Dagen började med att man gick upp som vanligt, gjorde sig iordning för skolan och åkte dit. Vi hade en idrottslektion och sen fick vi gå hem. Efter skolan direkt åkte jag, Sara och hennes lilla syster Ida till Kalmar för en shoppingdag. Mycket trevligt måste jag säga :)  Idag blev det även några julklappar inhandlade men också lite fina saker till mig själv, givetvis ! :D
Det jag handlade till mig själv var, ett par öronhängen, ett halsband, en tröja, en skjorta, ett par jeansleggings och en klänning. Det blev lite i alla fall som vanligt men man lever som sagt bara en gång. :)

Igår gick jag in på min besched där jag fick se att jag skulle jobba julafton och juldagen, jag blev överlycklig! På fredagen, julafton, så jobbar jag 07.00-12.00 och på juldagen jobbar jag 07.00-10.00. Det är korta turer men det blir en hel del pengar när man jobbar på röda dagar. Det sitter fint i plånboken sen =)

Inatt sov Ida hos mig och det är alltid lika mysigt och trevligt att vara i hennes sällskap. :)  Hennes pojkvän kommer hem nu under julen så jag får väl försöka sno henne några gånger ifrån honom, om jag lyckas vill säga;)

Ja ser fram emot jullovet, ska bli skönt att få vara ledig lite men det jag inte ser fram emot är att jag har en stor religionsuppgift som ska vara inlämnad när vi kommer tillbaka och det är inget vidare att sitta med en sån uppgift när man har lov.

Andra planer som jag har under lovet är att jag ska försöka jobba så mycket som möjligt och jag ska även jobba hos min far så får väl ihop lite extra cash, det kan ju behövas så mycket som jag handlar då jag är i Kalmar. :) Jag ska även försöka vara med mina vänner så mycket som det går :)

Nathalie ville att jag skulle skriva om henne när jag skrev det förra inlägget men just då kom jag inte på någonting men nu kom jag på något jag ville skriva! Nathalie är en väldigt bra vän som jag trivs väldigt bra med! Hon har alltid ett leende på läpparna och är oftast glad och busig :) När man är med denna flicka så kan allt hända, det kan vara allt mellan himmel och jord. Nathalie är en tjej som gillar spontana saker och det är det som är det roliga med henne, man vet aldrig vad hon får för sig. Vi har inte setts på länge och jag saknar dej väldigt mycket så jag hoppas att vi kan ses några gånger nu under lovet och hitta på lite galenskaper ! :) Jag hoppas och tror att du vet att jag tycker om dej hur mycket som helst för det gör jag verkligen ♥

Kvällen kommer att spenderas tillsammans med min mamma och pappa framför tv:n. Vi ska äta lite gott och titta på Robinson. Vi får se hur bra det går för strömmen går i ett här hemma och jag är väldigt glad att ja hann skriva klart inlägget här :)

Ni får ha en underbar fredagskväll 

Pusshej


Femtonde December

I måndags var jag i Kalmar med min älskade syster. Det blev en hel del inhandlat och pengarna tog slut. Jag köpte två skjortor, en tunika, ett par öronhängen, ett armband och en jacka. Jag skulle åka till Kalmar för att köpa julklappar men det blev en julklapp inhandlad i alla fall! :)

På fredag ska jag åka till Kalmar igen med Sara och hennes syster så då hade jag tänkt att handla julklapparna färdigt! :)

Idag har jag varit i skolan i två timmar, väldigt go skoldag måste jag säga. Efter det ska jag klippa mig och sen ikväll blir det att jobba, :/ inte så sugen på det idag men har inte så mycket till val ! :P

Nu ska jag snart åka till frissan och fixa till håret lite sen ska jag och mina vänner käka lite mat, skaa bli gott ! :)

Ha det bäst !





Börjar bli helt förvirrad på vad du känner,
hoppas bara på det bästa och att det
löser sig snart..



Tolfe December

Hejhej!

Jag vet att det var väldigt väldigt länge sen jag skrev något här men jag ska försöka bättra mig på det! :)  Ja lovar inget, men man kan alltid försöka :D

Jag vet inte om det har hänt något speciellt sen ja skrev sist utan livet flyter bara på !

Helgen har jag spenderat i Kalmar och det har varit en mycket trevlig och uppskattad helg måste jag säga! Måste tacka alla som var med och gjorde helgen så bra! På fredagen var vi vid Brofästet och åt trerätters, mycket gott måste jag säga, under kvällen var det också countrymusik som spelades. I lördags på dagen var vi på hotellrummet för det mesta och på kvällen blev det julbord och bowling på Harrys. Även denna kväll var mycket trevlig och rolig. Så en kanonhelg med andra ord :)

Just nu är jag med min älskade vän Ida Jonsson. Den första helgen på väldigt länge som vi varit utan varandra, fast inte helt, eftersom det är söndag i dag! :)  Vi klarar oss alltså inte utan varandra längre. Vi saknar varandra när vi inte är med varandra och det kallar jag äkta vänskap! Tycker om denna flicka väldigt mycket och det tror jag att hon vet också =)  ♥

Imorgon blir det att gå i skolan en sväng och även titta på skolans Lucia. Efter det blir det att åka till Kalmar med min älskade syster. Vi ska shoppa lite och även inhandla lite julklappar om man hittar något som passar =)

Nu ska jag fortsätta vara lite social med Ida och titta klart på filmen

Ha det kanonbra

Pusshej


RSS 2.0