Den tjugoåttonde april

Dagen har bestått av balarbete och det är en del saker som blivit gjort! Vi är på gång i alla fall, skönt att man känner så när de bara är en månad kvar tills baldagen! :)  Jag och Paulina jobbar otroligt bra tillsammans så det går lätt som en plätt när man jobbar :) haha .

Imorgon på morgon blir det att åka i väg på ett litet möte angående balen men sen ska jag hem igen. En fredag på sitt påsklov vill man inte hålla på med skolarbete! :) Så därför har jag gjort det dem andra dagarna denna vecka! :)

Morgondagen kommer nog bestå av en familjedag! Kommer troligtvis bara vara hemma, ev umgås med någon vad vet jag! :)  Ska även besikta bilen så hoppas den går igenom! :)

Har precis smällt i mig en halv pizza, den var mycket smarrig! ;)  Åt den pizzan som jag och Olga skulle ätit från Figeholm senast men de va ju stängt då så de fick bli idag i stället! :)  Var inte jättesugen på pizza först efter salladen som jag åt idag från Maxi! den var otroligt god, och det tog väldigt lååång tid för mig att äta upp det, eller hur Olga?! :)

Ovanligt för att vara mig att ha ätit sallad två dagar i rad till lunch! men jäkligt gott med sallad ändå! :)

Imorgon är sista dagen med Penicillin och det ska bli så himla skönt att sluta med det nu. Har längtat. Så i helgen får jag väl fira det ! ;) haha. Ser fram emot helgen och hoppas att det blir en oförglömlig kväll :)

Måste berätta en sak, jag har skickat iväg min telefon på lagning eftersom klantiga jag tappade mobilen i badrumsgolvet så skärmen sprack. Har spårat min telefon och idag har den anlänt till Konsum men har dock inte fått något sms eller någon avisering på posten. Åkte då till Konsum för att se om jag kunde få ut den ändå, Hon tog fram mobilen och visade mig den men fick ändå inte ut den för jag var tvungen att ha koden på aviseringen.. Så himla typiskt! :/ Får vänta tills imorgon och se om det kommit då! :)

Ajaa,

Bäst att kila och titta lite på tv:n! :)

Tjoooflöjt!



Varför, varför, varför?
Vill så gärna men min önskan
går ej att uppfylla.
Förstår dej men du förstår inte mej
Vill i alla fall att du ska veta att
jag tycker om dej!


Kääälmar!

Större delen av dagen har spenderats i Kalmar med min syster. Vi har varit där och shoppat, och är grymt besviken. Hittade inte så mycket alls och hittade endast ett linne på HM där jag annars brukar köpa hur mycket som helst. Så enligt mig så fanns det inte så mycket att ha i Kalmar! :/  Inte något i min smak i alla fall! :)

Kan ju berätta vad jag köpte i alla fall även att det inte blev så mycket! :) Köpte tre st linnen, två st T-shirtar och en Jumpsuit ! :) Det var de hela :D  och mat givetvis, Donken blev det! ;) Ovanligt? Nej, inte det minsta! :) haha.

Ja, vad har jag mer gjort idag, ingenting! :) haha.
kom hem vid ca fem tiden och då åt jag lite mat sen har jag styrt lite med balen!

Morgondagen består av projektarbete hela dagen och likaså på Torsdag!

Ikväll ska jag inte göra så mycket mer än att sitta framför denna fyrkant, och framför den andra fyrkanten (tv:n) om ni inte förstod det! ;)


Take Care ♥


Gookväller!

Dagen har bestått av familjemys, Olgamys och tv-mys!

Idag när jag vaknade så var min älskade mormor på besök! Inte allt för ofta så det är roligt när hon väl är här. Systeryster och hennes pojkvän kom också på besök så åt vi lite påskmat och hade allmänt mysigt!

Pappa och Johan har även bytt avgassystemet på bilen nu så nu låter den ingenting alls! :D tyst som en mus, saknar dock bullret lite! :) haha.

Tog bilen in till stan där jag mötte Olga! Vi tog oss en sväng om ner till hamnen och åkte en karusell, as skoj! :) haha. Efter det så slösade vi en massa pengar i en automat för att försöka få tag på en mobil och annat skoj men ingen av oss lyckades särskilt bra! tyvärr! :/ 

Blev lite besök på maxi och även hemma hos Olga en stund innan jag åkte hem!

Pappa har precis gjort ett par goda mackor till mig så nu är jag mätt. Sitter nu med en ostbågepåse framför mig som jag ska smaska på lite till filmen "Monster till svärmor".

Imorgon blir det en shoppingdag i Kalmar med min syster, så imorgon blir det syskonmys! :) Härligt och roligt med såna dagar också! :)

God kväll!

Byebye

En härlig och varm dag

Idag är det otroligt varmt ute, och det är riktigt skönt måste jag säga! :)

Vaknade ganska skaplig tid idag, har funderat lite på vad jag ska göra en dag som denna men det blir nog att träffa Olga en sväng! :)

Har hittat en bil som jag vill ha men har tyvärr inga pengar för den! :) Kanske dumt att köpa en bil nu när man ev ska plugga till hösten beroende på om man kommer in eller inte! :)

Vill ha mitt sommarschema så att man kan planera sin sommar lite och framförallt sin midsommar! =)
Om jag nu skulle vara ledig vilket jag inte tror så ska jag nog till Öland som alla andra år. Det är roligt att vara där för mycket folk kommer dit men skulle även vara roligt att spendera sin midsommar på västkusten någon gång också!

Har inte så mycket mer att skriva just nu!

Ha en fortsatt bra dag flickor och pojkar!

Bye soo loong! :)

Sööndag!

Goddagens! :)

I lördags vaknade jag med en viss "Olga" i rummet! :) Vi vaknade ganska tidigt ändå för att ha varit ute på kvällen.. Efter det gjorde vi oss iordning för vi skulle käka pizza i Figgeboda men då var pizzerian stängd! :/ Vi drog oss då mot staden där vi blev sugna på lite Cecilmat! :D riktigt smaskigt måste jag säga på en påskafton :) haha. Efter det åkte vi ner till Hamnen där tivolit är. Vi ville åka lite karusell men sen ville vi visst inte det! :P haha.

Istället stod vi vid en "automat" där man kunde fiska upp lite gosedjur och det gick ju bra! :) Vi fick upp två stycken nallebjörnar var :) Jättesöta! :) Bild kommer på dem någon dag! :D haha. Olga hade lite bättre tur än jag när de gällde att fiska upp dem men skit samma! :D vi fick upp några till slut i alla fall! :)

Efter det åkte jag hem och senare så Körde jag Corvetten ! :) Aaawesome!!
Det gick i en raketfart haha. :D Hoppas på flera gånger i sommar att man får köra den men de tror jag efter som min far är så snäll ! :D thih..

Kvällen spenderade jag tillsammans med Bea och Natha! Vi pratade lite och så sedan drog vi oss mot Lashiiit! Det var roligt ute och jäkligt mycket folk. Stod i en kö ett bra tag sen visade de sig att vi stod i fel kö så de var ju bara att le och se glad ut och ställa sig i den rätta kön :) till sist kom vi in i alla fall och det var mycket trevligt och roligt folk där inne så kvällen blev lyckad! :)

Elin följde med mig hem på kvällen sen och sov hos mig och idag vaknade vi vid halv två ! haha fattar inte hur vi kunde sova så länge :P

Idag har jag städat på mitt rum och gjort riktigt fint så jag är nöjd :) Elin vet hur det går till när jag städar eftersom hon har det på film;) haha.

Spenderade även en liten tid med Olga idag och hämtade tavlorna som jag ska köpa av na! :)

Ikväll har jag ätit grillat, mmm, riktigt gott måste jag säga :D  jag har ätit Kööööött som kommer från djuuuren ! :D haha .

Resten av kvällen kommer att bli lugn. Efter två utgångar så kan man behöva vila upp sig lite, även att man varit nykter ! :D haha.

Ha en fortsatt bra kväll.

Puss och kram skumbanan




Vill bara säga en sak, Olga, hon är en riktigt fin vän som jag gillar väääldans mycket! ♥


Lååångfredagen!

Kan börja med att berätta om gårdagen! :)
Vaknade vid ca tio och då hoppade jag direkt in i duschen sedan sa jag hejdå till min kära mor och far som skulle åka till Öland och spendera sin påskhelg där! Snälla dem är som lämnar mig ensam, men jag lovar er, att jag klarar mig galant! :)
När jag hade gjort mig iordning åkte jag in till stan hem till Paulina för jag skulle följa med henne till Ålem där hon skulle Chippa sin bil! :) Där möts vi av konstiga saker, haha. En "gubbe" som var ganska äcklig, flörtade ganska mycket med Paula, hade konstiga syner på saker och ting och konstiga kommentarer, allmänt konstig snubbe helt enkelt ;)  När bilen var färdiga så frågade dem om vi ville åka med på en sväng i en riktigt snabb bil, vi velade lite men dem tjatade på oss så till sist satt vi i bilen :P  En BMW var det som gick som bara den, trodde inte att jag skulle komma ur den bilen levande men lyckligtvis så gjorde jag det! :)
Haha så mycket adrenalin i kroppen som man fick har jag nog aldrig haft, har aldrig åkt i en bil med ett sånt tryck innan. Det var som att åka i ett flygplan när man ska starta fast man sitter i en bil :P Så jäkla häftigt, ångrar inte en sekund nu efteråt :D Livet måste bjuda på lite busigheter, eller vad säger ni ? ;)
Efter Ålemsbesöket åkte jag hem till Paula som fixade iordning min blogg lite grann, tack så mycket kära vän! Jag är nöjd! :)  Efter det åkte jag till Ida och spenderade kvällen tillsammans med henne! :) Var även ute på en promenad med en viss herre ! :) haha.
Vaknade idag klockan halv tolv och vart var Ida någonstans? inte i sängen ialla fall :P nej hittade henne i tv-rummet ! :) haha . Vi har inte gjort så mycket idag, ätit en riktigt god frukost som bestod av frallor med leverpastej och gurksallad och till det hade vid jordgubbar och mjölk som smakade smaskens :D
Nu håller vi på att göra oss iordning inför kvällen som kommer att börja hemma hos Emelie först och sedan vidare till BigBang för Idol-Olle kommer ju dit! :D haha.
Kommer åka hem ikväll, men inte ensam som tur är, utan jag kommer ha med mig Paula hem som ska spendera sin natt hemma hos mig! :) Myys på det! :D haha .
Ha en bra långfredag
Puss & Kram

natti natti

Sitter här i sängen med datorn i knät och spelar Röj-flaggor med Paulina :)
Himla roligt måste jag säga :D det nya intresset !:P haha

Glömde skriva det förut men min älskade mor köpte mig en studentklänning igår och den satt väldigt bra! :)
Så skönt att det är fixat! :)

Måste bara säga en sak, och det är att ingen har så ren och snygg bil som mig! :P haha
Är riktigt nöjd.. Det är svårt att få bilen riktigt snygg utvändigt, men invändigt ser den som ny ut. :P

Snart dax att sova och morgondagen får vi se vad den har att bjuda på :)

Mår fortfarande inte jättebra, har sån otrolig skallebank så det blir att vara hemma imorgon med så får jag hoppas att jag är frisk och kry efter lovet så får jag ta igen allt som jag missat på praktiken då! :)   Saknar faktiskt min praktikplats lite :P  Är otroligt intressant och roligt där! :)

Aja, nu ska jag fortsätta spela lite röj-flaggor ett tag till !

Sov så gott

Gniiite ! :)

Körkort i ETT år!



Asså shiiit vad tiden går fort, har redan haft körkort i ett år! :)  Har klarat mig utan någon böter och likaså så har jag ju kvar mitt körkort ;) haha. Sköönt är det :)







Idag har jag inte gjort allt för mycket, tänkte att jag skulle vara duktig nu och gå ut och tvätta och städa min bil lite! :) Kan behövas i mellanåt men har varit riktigt dålig med de så får väl skärpa till mig nu!

Igår spelade jag och paulina Röj-flaggor på msn, as skoj! :) Länge sen man gjorde det men de är lika roligt fortfarande =)

I helgen kommer jag vara ensam hemma för mina föräldrar ska iväg till Öland och sätta upp husvagnen! :) Dem ville att jag skulle följa med men absolut inte nu, inga folk och alldelles för kallt :) Jag kommer i stället att spendera min helg tillsammans med mina vänner! ♥

Har fått ont i halsen nu också så hoppas inte att det är något mer som är på gång nu. Men äter ju som sagt penicillin för bihåleinflammationen så tycker väl att tabletterna kan ta bort min halsonda(eller vad det heter)haha:D

Tänkte ladda upp några bilder på några av mina vänner också , när ja ändå är i gång :P



Elin och jag! :)


Paula! :)



Albiiina ! :D



Idis ! :D (Kliis) ;)




Nathson :D



Sarisen :D



Beeziie och Ceekaay ;D

'

My ladies! :)



Fina flickor!



Denna snygga bild på Ceekaaay får avsluta, det roliga ! :)


Nu måste jag gå ut och tvätta bilen om de ska bli gjort! :P

Snäll som jag är har jag även bjudit min syster och hennes man på kladdkaka så måste hinna göra den också innan dem kommer! :D

Ha en bra dag girls and boys! :D

Byee

Ajajaj...

Var på vårdcentralen idag och fick reda på vad felet med mig var, har fått Bihåleinflammation vilket betyder penicillin, IGEN!  Hade halsfluss för exakt en månad sen och då åt jag också penicillin. 
Undra vad det blir nästa gång, en överraskning kanske? :P

Har så otroligt ont i huvudet så vet inte vart ja ska ta vägen, och huvudvärkstabletter hjälper endast lite! Men men, blir väl bättre nu när jag fått penicillinen.

För övigt så har jag pratat med Paulina Edvardsson i telefonen idag och sagt Heeeeeeeeeeeej!
Mycket ovanligt att jag pratar med denna tös men aja, nu har jag gjort de iaf ♥ thihihi..:)

Nu ikväll ska jag titta på halv åtta hos mig och sen var de något annat, i don´t remember the name! :)

Annars blir det att ta de lugnt och vila! :D haha

Heeeeejdå! :)

Kraaamiize!

Hmm...

Sitter här hemma och ska snart bege mig mot staden. Ska åka till min vårdcentral och se vad felet på mig!

Jag hoppas inte att jag får penicillin igen men inget jag kan bestämma över. Just nu känns det som att dem kan ge mig vád dem vill bara jag blir frisk ! :)

Min dag ser ungefär ut som de senaste dagarna, jag gör ingenting mer än att sova och äta i princip. Finns inte så mycket jag kan göra. Vill så gärna gå ut och lägga mig i solen men samtidigt är det inte så bra när man är sjuk :/

Hoppas på utgång i helgen i alla fall ! Idol-Olle kommer ju till Bigbang ! :P haha . Får väl pallra mig dit och sen får jag se hur de blir på lördagen, kanske utgång då med eller så blir de kanske en lugn lördag! :) Eller så kanske man kan se till att fixa en tjejkväll, de är ju också trevligt :) 

Aja, bäst att göra sig lite iordning och fördröja tiden lite:)

Ha en fortsatt bra dag i det soliga vädret!


...

Äntligen kan jag sätta mig ner framför datorn och andas! :)

Strålande solsken idag också, har varit ute en sväng i det fina vädret. Även att man är sjuk så måste man ju passa på! Har tagit det ganska lugnt idag.

Vaknade vid tolv tiden, gick då upp och åt mat! Sedan stängde jag på datorn, tittade runt på de gamla vanliga på Facebook och allt annat. Har styrt lite med Balen också, vilket man gör lite varje dag men då går det ju framåt i alla fall!

Nu ikväll har jag duschat, ätit mat, bäddat rent i sängen, plockat iordning och varit allmänt duktig! :)

Finns det något skönare än att sova i en renbäddad säng?
Nej , det är det bästa som finns! :)
Så i natt kommer jag sova som en stock! thihi... :P

Var hemma från praktiken idag, inte så bra att gå dit när man är jätteförkyld och smitta ner alla. Men har börjat avta lite så imorgon är jag nog tillbaka på praktiken igen!

Nehe nu ska mina små kära fiskar få lite mat så dem också blir glada och nöjda!

Sov så gott



SoooOoool!

Solen är äntligen framme och det är varmt och skönt ute! Man läängtar bara ännu mer till sommare, till dem härliga utgångarna med vännerna, solandet, badandet, shopping! :) Aa, allt som sker på sommaren! Sommarkänslorna är på gång ;)

Idag har jag tyvärr inte varit ute jättemycket i solen utan det blev någon timme när jag träffade min underbara vän Elin! :) Vi satt ute i solen och tog oss en glass, där vi pratade en massa strunt och hade allmänt mysigt. Tycker om denna flicka otroligt mycket, en vän som alltid kommer att finnas kvar! ♥

Är jätte förkyld och har ont i halsen så därför är de bäst att hålla sig inne lite och vila sig!
Hatar att vara "sjuk", det var endast en månad sen sist och nu är de här igen ! :(

Det är min kära vän Paula som ser till att jag skriver här ! :) Hon är för söt den tjejen!
En tjej som jag också tycker om väldigt mycket. Man skrattar alltid och har roligt i hennes sällskap. Synd att vi inte ses allt för ofta men dem gångerna de blir av att vi ses är guld värda! En mycket fin vän som jag går mycket bra ihop med, litar på denna tös till hundra procent! :) Vi "klickar" väldigt bra, både när de gäller arbete i skolan till att umgås på fritiden och det tycker ja oom ! 
Jag hoppas och tror att Paula är en vän som alltid kommer finnas hos mig ♥

Min praktik har också börjat. Jag trivs på min avdelning och tycker att det är roligt att få vara med ute i verkligheten. Man får se andra saker och vara med lite mer. Detta kommer nog bli bra fem veckor tror jag! :)

Kvällen kommer att spenderas tillsammans med min mor och far. Vi ska grilla för första gången i år !
Sen blir det väl tvmys med stjärnor och godis! :)


Nehee nu ska jag visst gå ut och hjälpa till med grillandet :)

Ha en trevlig kväll

Heeeej!


Frieendios!




Måste bara säga att jag tycker om er! :)
Det är ni som gör min vardag ♥


Nu är det dags att titta på Big Brother! :)
och sen är det sovdax!

Goodnatt med er och sov så gott! :)


Sööndag

Goddagens!

Hoppas att alla mår bra idag en söndag som denna! :) Jag mår prima, fast okej, har lite huvudvärk om ja ska vara ärligt, men annars är det finemang med mig! :)

Kvällen igår blev lyckad måste jag säga. Hade roligt under hela kvällen :) Va en konstig kille bara som jag inte kan förstå mig på :P haha! Men får tacka alla som gjorde kvällen suuuper!

Idag har jag ätit bakismat med Ida och Elin ! Och självklart blev det donken :D  Efter det åkte vi runt lite på gatorna men de var inte så mycket som hände på dem :P

Nu har jag precis varit duktig och plockat iordning lite på mitt rum och även städat hos mina små fiskar, så nu har dem också rent och fint hos sig! :)

Imorgon börjar praktiken. Hoppas det blir fem bra veckor! :) Lite är väl vad man själv gör det till och vad man har för inställning men de kommer nog gå bra! :)

Resten av kvällen kommer jag spendera tillsammans med min kära mor och far. Lite söndagsmys med dem ♥

nu kallar en lång dusch så bäst att gå !

Ha de bäst

Tjooo!



Lööördag!

Idag är det lördag vilket innebär utgååååång!
Utgången kommer att spenderas tillsammans med mina fina och käraste vänner! <3
Hoppas på en suuuperduuuper kväll som kommer bli kanon!
Just nu sitter jag hemma hos Ida, alldeles ensam! Ida har precis åkt till sin mormor och morfar och jag sitter här hemma i hennes soffa tillsammans med Fnattekatten! :) haha.
När Ida kommer tillbaka så ska jag äta Donken, som vanligt! ;)
När Ida är tillbaka så kommer dem andra också!
Ha en fortsatt bra lördag!
Heeeeej!

....

Har varit lite dålig på att uppdatera och mina kära vän Paulina har varit på mig varje dag,
men nu kommer de äntligen ett inlägg Paulaa! :D haha.

Den senaste tiden har jag pluggat tills alla dess prov. Förra lördagen så hade jag högskoleprovet och det gick inte jätte bra, det var det svåraste provet jag någonsin gjort men de är gjort i alla fall och de är huvudsaken.

I tisdags hade jag prov inom sjukvården i hygien och det gick ganska bra. I torsdags, igår, så hade vi idrottsredovisning inom sockerberoende och det tycker jag också att det gick bra. Idag fredag, har jag gjort ett till prov inom sjukvården om mag- tarmkanalens sjukdomar.
Som ni ser så är de så här min vecka sett ut och har alltså haft mycket pluggande så det är därför jag inte tagit mig tiden till att sätta mig här ock skriva.

Ikväll ska jag ev åka till Ida där jag troligtvis kommer att spendera min helg. Imorgon blir det feerre hos Ida Jonsson och det får vi hoppas bli jäkligt skoj. All in and all out eller vad säger du Jonsson?;)

Nu ska jag och Sara Söderman gå och äta lite lunch i skolan som är Taco! :)

Ha en fortsatt trevlig fredag!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!


RSS 2.0